JOKIĆU, ČUJEŠ LI: Evo šta je Željko Obradović poručio svima koji ne žele da igraju za reprezentaciju Srbije!

Autor:

Sport

25.08.2021

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji evropski košarkaški stručnjak Željko Obradović uveliko vodi pripreme sa beogradskim Partizanom za predstojeću sezonu. On se u intervjuu za "BiH basket" osvrtao na mnoge teme svetske i srpske košarke a dotakao se i teme koja najviše pogađa javnost u Srbiji - igranja za reprezentaciju.

Republika

Foto: Profimedia/Tanjug AP

Obradović ima jasan stav kada je reprezentacija u pitanju

Podsetimo se, košarkaška reprezentacija Srbije pred skoro svaki turnir ne zna da li može da računa na pojedine košarkaše koji nastupaju u NBA ligi. Takav je slučaj bio i pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Tokiju u kojem Srbija nije mogla da računa na Nikolu Jokića i Bogdana Boganovića. 

- Činjenica je da svi treba dobro da razmisle o primerima, kao što je dobar primer ove trojice američkih reprezentativaca, koji su igrali finale NBA lige, dvojica su bili prvaci, treći finalista. Dan nakon što su završili obaveze sa klubovima su seli na avion i priključili se reprezentaciji i postali prvaci - rekao je Željko Obradović. 

Kao primer, Obradović je izdvojio Devina Bukera iz Finiksa, Dru Holideja i Kris Midltona koji su igrali za nacionalni tim Sjedinjenih Američkih Država bez dana pauze nakon završetka sezone. 

- Oni su dan posle završetka seli u avion i priključili se. Tu za mene počinje i završava se svaka priča o tome - zaključio je Željko Obradović. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading