JUČE SAM SE ČUO SA NJIM: Nenad Bjeković SKRHAN od bola posle smrti legendarnog Moce!

Autor:

Sport

03.12.2021

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Partizana Momčilo Moca Vukotić preminuo je u 72. godini, a zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković je potpuno slomljen zbog ove vesti.

JUČE SAM SE ČUO SA NJIM: Nenad Bjeković SKRHAN od bola posle smrti legendarnog Moce!

Foto: Starsport

Nenad Bjeković je otkrio kako se juče čuo sa Mocom i kako je znao da je u teškom stanju.

- Dugo je Moca bolovao. Poslednja dva, tri meseca bilo mu baš loše. Bio sam u kontaktu sa njim sve vreme, juče sam razgovarao njim. Njegova supruga mi je danas rekla da ga voze u bolnicu i da mu nije dobro. i - stigla je strašna vest. Ja sam u šoku. Ovo je kao da izgubiš najrođenijeg. Svi znamo kaka je Moca igrač bio, neprevaziđen. Ali, kakav je čovek bio, to mnogi ne znaju. Bio je najbolji fudbaler, a kao čovek još bolji. Eto kakva je ličnst bio naš Moca. Ja se apsolutno slažem sa konstacijama svim navijača Partizana da je Momčilo Vukotić bio najveći igrač u istoriji našeg kluba. On je bio dete Partizana, od sedme - osme godine bio je u Humskoj, do poslednjeg dana Partizan mu je bio sve. Nenadoknadiv je ovo gubitak - rekao je za "Blic" sa tugom u glasu Nenad Bjeković, zamenik predsednik FS Srbije, nekadašnji fudbaler, trener i direktor Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading