DOBIO ZABRANU: Pokrenut DISCIPLINSKi postupak protiv Tončeva!

Autor:

Sport

02.12.2021

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dicsciplinska komisija FSS odlučila je da pokrene postupak protiv predsednika Radnika iz Surdulice Novice Tončeva i njehovog sina Stanislava.

DOBIO ZABRANU: Pokrenut DISCIPLINSKi postupak protiv Tončeva!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Novica Tončev

FSS je Novici i Stanislavu Tončevu izrekao meru zabrane vršenja funkcija u fudbalu sve do donošenja konačne odluke ove komisije.

Njih je komisiji prijavio direktor Superlige Aleksandar Pivić zbog incidenta koji se dogodio tokom meča između Radnika i TSC-a, koji se odigrao 24. novembra u Surdulici.

Novica Tončev je na poluvremenu pomenute utakmice, zajedno sa sinom Stanislavom, ušao u sudijsku svlačionicu i verbalno napao glavnog delioca pravde Dejana Trifkovića.

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Trifković je posle meča u izveštaju detaljno opisao ovaj incident, a FSS je posle svega odlučio da pokrene postupak protiv Tončeva, koji je i član IO FSS.

Od Novice i Stanislava Tončeva biće zatražena i pismena izjava o celom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jedan

02.12.2021 23:32

Bez obzira sto je u pitanju toncev previse bahato se ponasaju vodeci ljudi FSS-a. Upleteni u sve i svasta a koliko cujem pozivaju se da imaju politicku podrsku