PROBLEM PRED NASTAVAK LIGE EVROPE: Zvezdi NIJE DOZVOLJENO da gostuje!

Autor:

Sport

17.09.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Srbija od srede na crvenoj listi Bugarske, što znači da naši državljani ne mogu da putuju u zemlju, to stvara izvesni problem i za meč drugog kola grupne faze Lige Evrope u koje bi Crvena zvezda trebala da gostuje tamošnjem Ludogorecu.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Utakmica bugarskog i srpskog predstavnika zakazana za četvrtak 30. septembra a pitanje je pod kojim uslovima će ona biti odigrana i da li će crveno-belima biti dozvoljeno da polete ka Bugarskoj.

Pravila UEFA su jasna - klubovi su u obavezi da obaveste tamošnje nadležne organe da postoji prepreka u odigravanju utakmice, a zatim UEFA odlučuje da li će odložiti meč i zakazati ga na nekom od rezervnih termina, ili će, što deluje kao realnija opcija ili dozvoliti odigravanje na neutralnom terenu, u drugoj državi.

Treba napomenuti i da je Ludogorec u Razgradu zabeležio fantastične rezultate na početku ove sezone. Bugari su u osam mečeva na stadionu koje prima nešto više od 10.000 navijača u domaćim i evropskim takmičenjima i ostvarili svih osam pobeda.

Najvažnija je bila protiv Olimpijakosa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona kada se Ludogorec radovao nakon izvođenja jedanaesteraca.

Iz Srbije je npr. moguć ulazak u Rumuniju, Mađarsku i Makedoniju, pa su to države koje deluju kao najrealnija opcija u slučaju da zaista dođe do toga da Ludogorec ugosti Zvezdu na neutralnom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading