DERBI SEVERA BAČKE: Krstajićev TSC podelio bodove u Subotici!

Autor:

Sport

10.09.2021

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je danas i zvanično objavio pariski klub, prema najnovijem lekarskom izveštaju jedna od zvezda ovosezonskog prelaznog roka, Serhio Ramos je povređen.U drugom meču osmog kola Superlige Srbije odigran je derbi severa Bačke, Spartak i TSC podelili su bodove odigravši utakmicu bez previše pravih šansi i bez golova – 0:0.

Republika

Foto: Starsport

TSC nije uspeo da nastavi pobednički niz

Izabranici Mladena Krstajića su bili bolji rival skoro 75 minuta ali je finiš meča pripao Subotičanima, međutim, neefikasnost napadača na obe strane uticala da ne vidimo neki pogodak u ovom duelu.

TSC je imao inicijativu u prvom poluvremenu, Spartak nije šuntnuo na gol u prvih 45 minuta, ali je odbrana Subotičana uspevala da drži goste podalje od svog gola.

Najbolju priliku za TSC da dođe do prednosti promašio je Đuro Zec u 65. minutu kada su mnogi već videli loptu u mreži, ali se rezultat na semaforu nije menjao.

Spartak je od tog trenutka zaigrao bolje, imao sjajan zicer preko Mileta Savkovića u 77. minutu posle velike greške odbrane gostiju, ali se istakao na drugoj strani i golman TSC-a Nenad Filipović.

Spartaku je ispravno poništen pogodak u 80. minutu zbog ofsajda, pošto je Savković zakačio loptu na putu ka mreži, pa je ostalo 0:0.

SUPERLIGA SRBIJE – 8. KOLO

Petak

Napredak – Radnik 1:0 (0:0)

(Đ. Jovanović 57)

Spartak – TSC 0:0

Subota

16:00 Radnički 1923 – Partizan

16:00 Vojvodina – Metalac

20:00 Crvena zvezda – Proleter

Nedelja

16:55 Kolubara – Novi Pazar

16:55 Radnički Niš – Voždovac

19:00 Mladost – Čukarički

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading