OGLASIO SE I PAVKOV: Zvezdaši nam daju snagu!

Autor:

Sport

18.08.2021

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo se dokazao kao junak Crvene zvezde. Milan Pavkov je u jučerašnjem meču protiv Kluža još jednom pokazao koliko je značajan za igru crveno-belih. Momak iz Begeča zabeležio je pogodak i asistenciju u pobedi Crvene zvezde od 4:0.

Republika

Foto: Starsport

Pavkov ponosan na svoje saigrače

On je nakon pobede istakao da je, pre svega, ponosan na svoje saigrače. 

- Ponosan sam na svoje saigrače, na ovaj tim i to što smo uspeli da pokažemo svu našu snagu kada je bilo bitno. Mislim da su se zvezdaši, još jednom, uverili koliko ovaj tim može i da je sve ono što se dešavalo pre toga bio rezultat lošeg perioda koji je iza nas. Želim da se zahvalim upravi i treneru koji su verovali u mene i ponudili mi produženje ugovora baš pred ovaj meč. Drago mi je što sam pomogao da Zvezda odigra još jednu dobru partiju u Evropi i siguran sam da je ovo samo početak - počeo je Pavkov.

Ponosno je Pavkov govorio o podršci sa tribina koja je i sinoć bila fenomenalna.

- Posebna zahvalnost ide ka zvezdaškoj publici koja je bila uz nas sve vreme, uz mene takođe i nadam se da će već protiv TSC-a doći u velikom broju da nam pomogne da ostvarimo vrlo važnu pobedu, jer ste i ove sezone svedoci koliko je titula važna i koliko je svaki meč na putu do njenog osvajanja bitan. Zbog toga, još jedan poziv svim zvezdašima da dođu na Marakanu u  subotu, a mi ćemo dati sve od sebe da se odužimo dobrom igrom i pobedom - zaključio je Milan Pavkov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading