KATAI SIGURAN U PROLAZ ZVEZDE: Istakao KLJUČNI DETALJ protiv Kairata pred revanš u Beogradu

Autor: Republika

Sport

26.07.2021

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzdanica Crvene zvezde Aleksandar Katai uveren u prolazak u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Foto: Starsport
Aleksandar Katai

Crvena zvezda je izgubila 2:1 od Kairata, Katao tvrdi da je pobedu realno očekivati:

- Smatram da imamo kvalitet da prođemo Kairat i da ćemo to pokazati u sredu. Reč je o dobroj ekipi, ali svi uspesi koje smo postizali prethodnih godina govore u prilog tome da Crvena zvezda ima kvalitet da se takmiči sa najboljim timovima u Evropi. Moram da istaknem da je uživanje igrati pred navijačima, zaista je bilo fenomenalno protiv Vojvodine i Mladosti i potrebna nam je podrška. Kada vidimo što ispunjenije tribine, mnogo nam je lakše da igramo - rekao je Katai za klupski sajt.

Jasno je da još uvek nismo u pravoj formi koja se od nas očekuje, ali verujem da nam fali samo malo da je dostignemo, smata Katai:

- Treba dobro da uđemo u meč sa Kairatom i posle verujem da neće biti problema. Ipak i ako se ne desi takav scenario, verujem da imamo kvalitet i da možemo da prođemo u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Nećemo srljati, to je sigurno, ali je možda baš ova utakmica trenutak od koga ćemo punom snagom krenuti u nove pobede - zaključio je Katai.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading