Milan Borjan među kandidatima za NAJBOLJEG FUDBALERA GODINE!

Autor:

Sport

28.11.2020

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna izdanja Milana Borjana u dresu Crvene zvezde nisu prošla nezapaženo ni u Kanadi, pošto je iskusni čuvar mreže kandidovan je za najboljeg fudbalera te zemlje u 2020. godini.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Borjanovo ime se našlo na spisku od 13 nominovanih, ima tu nekih poznatih imena, kao i nekih manje poznatih iz MLS lige, ali čini se da se pobednik unapred zna.

Alfonso Dejvis iz Bajerna je posle senzacionalne prošle sezone apsolutni favorit da po drugi put u karijeri dobije nagradu za najboljeg fudbalera Kanade.

Nominovan je i prošlogodišnji pobednik Džonatan Dejvid, mladi napadač koji je letos prešao iz Genta u Lil za 30 miliona evra ali još nije pronašao staru formu. 

 

Među nominovanima je i šestostruki pobednik Atiba Hačinson iz Bešiktaša.

Nominovani za fudbalera godine u Kanadi: Tešo Akindele (Orlando, SAD), Skot Arfild (Glazgov Rendžers, Škotska), Milan Borjan (Crvena zvezda, Srbija), Džonatan Dejvid (Lil, Francuska), Alfonso Dejvis (Bajern, Nemačka), Stiven Eustakio (Pasoš Fereira, Portugalija), Žunior Hojlet (Kardif, Engleska), Atiba Hačinson (Bešiktaš, Turska), Mark Entoni Kej (Los Anđeles, SAD), Kajl Larin (Bešiktaš, Turska), Riči Lareja (Toronto, Kanada), Džonatan Osorio (Toronto), Semjuel Pijet (Montreal, Kanada)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading