SMS na emotivan način izrazio zahvalnost lekarima!

Autor:

Sport

26.04.2020

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić zahvalio se medicinskim radnicima, koji su mu poslali sliku mantila sa njegovim imenom i brojem na leđima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković-Savić

Jedan od doktora poslao je sliku Sergeju, na kojoj nosi mantil sa njegovim brojem i imenom, a u poruci je pisalo da se oseća jače kada ga nosi.

Milinković-Savić nije poznat kao fudbaler koji često koristi društvene mreže, ali je sada odlučio da se zahvali medicinskim radnicima.

- Danas je nedelja, dan kada sam obično na terenu sa svojim saigračima. Ipak, već dva meseca smo kod kuće sa ljudima koje volimo. Ali vi nikada niste stali, konstantno se borite da sačuvate ljudima živote. Napisali ste mi da sa mojim prezimenom na leđima, vaš mantil postaje gvozden i da se osećate jače. To me čini srećnim i ponosnim. Vi ste pravi šampioni, hvala - napisao je Sergej na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading