Žestoka kriza potresa Barsu: Sad im ni Grizman ne valja

Autor:

Sport

22.03.2020

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlični fudbaleri su prošli kroz Nou Kamp u poslednjih šest-sedam godina a Barsa igra sve lošije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Poslednja vest glasi: ne valja ni Antoan Grizman! Francuz zbog kojeg je Barsa zaratila sa Atletikom iz Madrida, zbog koje su prštala saopštenja, na kraju i tužbe, posle pola godine je procenjen kao – promašena investicija.

List Sport danas donosi vest: Grizman je stavljen na transfer listu! Doveden je za 120.000.000 evra, ali nije ni senka igrača koji je dominirao u dresu Atletika prethodnih godina. Malo golova, malo asistencija i konstantan osećaj da se Francuz plaši i Mesijeve senke. 

Cena, kako pišu Španci, biće 100.000.000 evra, a zainteresovanih ima: Mančester junajted, PSŽ, Čelsi, Arsenal... Lako će se pronaći novi klub za Grizmana, a Barseloni su potrebne pare. 

Poslednje vesti iz Francuske govore da je PSŽ spreman ovog leta da proda Nejmara i da on načelno već ima dogovor sa Barselonom. Opcija B je i da dođe do razmene, uz doplatu: da Francuz ide u Pariz, a Brazilac u Kataloniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading