ISTORIJA UŽIVO: Utakmica o kojoj će se dugo pripovedati - "lisice" brojale do osam!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.04.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najubedljivija pobeda u klupskoj istoriji je ostvarena.

ISTORIJA UŽIVO: Utakmica o kojoj će se dugo pripovedati - "lisice" brojale do osam!

Foto: OFK Lug 2020

Nakon nedelju dana pauze nastavljena su takmičenja u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B", a jedan od zanimljivijih mečeva odigran je na stadionu Mladog proletera na Zvezdari gde je ekipa OFK Luga 2020 dočekala Miljakovac, ekipu koja je imala ambicije da se uključi u borbu za vrh tabele.

 

Meč nije počeo najbolje po domaću ekipu. Igrao se peti minut kada je Stefan Dimitrov sjajnim udarcem sa dvadesetak metara pogodio same rašlje Aleksandra Veličkovića.

Međutim, primljeni pogodak kao da je probudio popularne "lisice" koje samo šest minuta kasnije preko Aleksandra Mihajlovića stižu do izjendačenja, u samom finišu prvog poluvremena domaćin preko Luke Radović uspeva da stigne do rezultatskog preokreta i na odmor odlazi sa golom prednosti.

Nastavak meča donosi pravu kanonadu domaćih fudbalera, a seriju je ovorio Predrag Karapetrović u 55. minutu, da bi se u periodu od 62. do 67. minuta mreža gostiju tresla čak tri puta.

Konačan ishod meča bio je postavljen u samom finišu kada su mrežu "radničke klase" tresli Luka Radović u 81. i Nenad Rašević u 87. minutu.

Foto: OFK Lug 2020

IStorija uživo - najubedljiviji trijumf "lisica"

 

- Međuopštinske lige Beograd - "grupa B", 13. kolo:

OFK Lug 2020 (Lug) - Miljakovac (Beograd) 8:1 (2:1)

Strelci: A. Mihajlović 11`, L. Radović 45`, 81`, P. Karapetrović 55`, 62`, M. Čakarević 63`, A. Stanković 67`, N. Rašević 87`; S. Dimitrov 5`

Stadion: FK Mladi proleter

Žuti kartoni: L. Radović, M. Đurđević (OFK Lug 2020); A. Tripković, A. Milojević (Miljakovac)

OFK Lug 2020 (Lug): Veličković, Marković (Adžemović), Radović, Mihajlović (Sretenović), Filipović, Karapetrović (Mitić), Rašević, Stanković, Čakarević (Mladenović), Milenković, Đurđević.

Miljakovac (Beograd): Mišković, Zdravković, N. Ćirković (Bašić), Milojević, Tašić, Tanasković, S. Dmitrov (L. Ćirković), Manić (A. Dimitrov), Jovanović (Stojićević), Tripković (Dedeić), Škara.

Ostvareni rezultat predstavlja najubedljiviji prventveni trijumf ekipe OFK Lug 2020. Do sada je to bila pobedan nad Mladi proleterom rezultatom 5:1 koji je zabeležen 14. maja prethodne godine.

U narednoj utakmici OFK Lug 2020, u zaostalom meču 12. kola gostuje ekipi T6 NIKA Lepušnica. Meč je na programu u sredu 24. aprila, a istog dana Miljakovac će u Borči protiv OFK Crvenke pokušati da popravi utisak nakon katastrofalnog poraza.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading