TEŠKO GOSTOVANJE JE USPEŠNO PRESKOČENO: Situacija oko prvog mesta je i nakon ovog kola ISTA!

Autor:

Sport

22.04.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serdar je napokon proradio, het-trik za 15-tak minuta.

TEŠKO GOSTOVANJE JE USPEŠNO PRESKOČENO: Situacija oko prvog mesta je i nakon ovog kola ISTA!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru 22. kola Šumadijske okružne lige ekipa Omladinca iz Donje Rače ugostila je sastav OFK Aranđelovca 1979. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa osme pozicije i 29 osvojenih bodova, dok su gosti bili na deobi prvog mesta sa 20 bodova više.

Republika

Ekipe su u ovaj meč ušle oslabljenje, treneri nisu mogli da računaju na najjače sastave zbog povreda i kartona, ali to nije sprečilo igrače da na terenu pokažu izvanrednu partiju.

Već nakon 12 minuta igre viđena je prva promena rezultata, Andrić je uputio odličan centaršut koji je u mrežu sproveo Vladimir Peralović, 1:0 za OFK Aranđelovac. Ubrzo nakon toga je zbog "koškanja" požuteo Nikolić u domaćem, i Krstić u gostujućeg tima.

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Gostujući tandem

Na isteku pola sata meča Peralović je svojim drugim pogotkom duplirao prednost gostujućeg tima, te je ujedno postavio i rezultat prvog dela meča. Za vreme desetominutnog odmora promena u sastavima nije bilo.

Uvodni minuti drugog dela meča pripali su Stefanu Serdaru, iz redova OFK Aranđelovca koji je za 15-tak minuta stigao do het-trika. Redom se mreža golmana Savkovića tresla u 55., 61., i 70. minutu, 5:0 za goste.

Ubrzo nakon toga je Luka Nikolić postigao prvi gol na meču za domaćina, 1:5, ali se to ispostavio i kao poslednji pogodak na utakmici.

Omladinac (Donja Rača) - OFK Aranđelovac 1979 1:5 (0:2)

Omladinac: Savković, Mijajlović, Mladićević, Pašić, Milošević, Radulović, Janjić, V. Nikolić, D. Petrović, L. Petrović, L. Nikolić

OFK Aranđelovac: Đ. Jovetić (od 80' A. Jovetić), Drndarević, Milivojević, Borikić, Pantelić, Krstić, Peralović (od 63' Kulundžić), Serdar, Andrić (od 70' Radovanović), Jovanović, Veličković 

Iz redova gostiju je nakon meča stigla sledeća poruka:

- Kao i pre ove utakmice, bodovno stanje ostaje isto. Prva dva tima su izjednačena na tabeli. Velika borba biće vođenja do samog kraja a na nama je da probamo i damo sve od sebe da odigramo bez greške do kraja, jer samo to garantuje uspeh.  

U sledećem kolu OFK Aranđelovac dočekuje BSK (Borač), dok Omladinac ide na noge ŽSK-u iz Žirovnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading