DRAGAČEVSKA TRUBA SE IZ DLJINA ČUJE: Ista meta, isto rastojanje i nakon novog gostovanja kluba iz Guče!

Autor:

Sport

21.04.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje je zaostatak za liderom pet bodova.

DRAGAČEVSKA TRUBA SE IZ DLJINA ČUJE: Ista meta, isto rastojanje i nakon novog gostovanja kluba iz Guče!

Foto: FK Dragačevo

U okviru 14. kola Opštinske lige Lučani ekipa Bratstva iz Dljina ugostila je sastav Dragačeva iz Guče. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pete pozicije i 15 osvojenih bodova, dok su gosti bili na drugom mestu na tabeli, sa 12 bodova više.

Republika

Došli su gosti na ovaj duel sa epitetom favorita, imajući u vidu da su na četiri prolećna meča zabeležili isto toliko trijumfa, dok su gosti na tri utakmice osvojili četiri boda. Od prvog minuta sastav Dragačeva je imao posed na svojoj strani, stvorio je tim iz Dragačeva par odličnih šansi, ali promene rezultata nije bilo.

Domaći su imali najbolju priliku tokom prvog poluvremena za promenu rezultata, bila je to situacija 1 na 1 sa golmanom gostiju, Tešićem, koji je uspeo da sačuva svoju mrežu. Prvi gol viđen je kada je dosuđen penal za Dragačevo, isti je u pogodak pretvorio Nikola Remović, 1:0.

Republika

Foto: FK Dragačevo

U Guči se nastavlja "svirka"

Drugi deo meča bio je dosta mirniji u odnosu na prvi, gosti su znalački kontrolisali utakmicu, postavkom nisu dozvoljavali rivalu da kreira izglednu priliku za izjednačenje, ali isto tako nisu uspevali i da stižu do novog gola, kojim bi ranije rešili pitanje pobednika.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka promene rezultata nije bilo, gosti nosi ceo plen nakon minimalnog trijumfa koji su upisali pogotkom "sa kreča".

Bratstvo (Dljin) - Dragačevo (Guča) 0:1 (0:1) 

Bratstvo: Ćirjaković, Gavrilović, Savić, Dimitrijević, Pelivanović, Kovačević, Divljaković, Jovanović, Milivojević, Milinković, Aleksić

Dragačevo: Tešić, Milošević, Petrović, Slavković, Stanojević, Tadić, Pajović, Pavlović, Remović, Petrović, Kolaković 

Ovim trijumfom tim iz Guče je nastavio borbu za prvo mesto, zaostatak za liderom je i dalje isti kao i na startu prolećnog dela i iznosi pet bodova. U sledećem kolu Dragačevo dočekuje Radnički iz Turice, dok sastav Bratstva gostuje Gorušici iz Viče.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading