MORAVA SIGURNA NA DOMAĆEM TERENU: Prilika je bilo na pretek, ali je meč završen sa "samo" tri pogotka! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

21.04.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo plen ostaje domaćinu.

MORAVA SIGURNA NA DOMAĆEM TERENU: Prilika je bilo na pretek, ali je meč završen sa "samo" tri pogotka! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Morava Mrsać

U okviru 19. kola Raške okružne lige ekipa Morave iz Mrsaća ugostila je sastav Rudara iz Baljevca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pete pozicije (28 osvojenih bodova), dok su gosti bili na desetom mestu sa 16 bodova.

Republika

Domaći tim je od starta prolećnog dela prvenstva bez poraza, na četiri meča zabeležili su jedan trijumf i tri remija, dok su gosti na pet utakmica na učinku 1-0-4. 

Znali su domaći od prvog minuta šta žele da rade sa loptom na terenu, što je dovelo do ranog vođstva. Igrao se sedmi minut kada je Nikola Mijailović na odličan centaršut Kosovca glavom postigao gol za 1:0. 

Samo sedam minuta kasnije Strahinja Jablanović je sa distance nakon par driblinga savladao golmana Dizdarevića, 2:0 za Moravu.  Do odlaska na odmor domaći su imali još par poluprilika, ali bez novih pogodaka. Gosti su bili bezopasni po gol rivala.

Na startu nastavka gosti dosta angažovanije kreću na svaku loptu, što je dovelo do prilika, a na isteku 55. minuta i pogotka. Milan Milić je doneo prvi gol Rudaru na meču.

Domaći su nakon primljenog gola zaigrali ozbiljnije, strpljivo su gradili svoje napade, međutim jednom je lopta izbačena sa gol linije, dok je ubrzo nakon toga i stativa bila saveznik gostima.

Do poslednjeg sudjiskog zvižduka nove promene rezultata nije bilo, ceo plen osvojili su domaći pred oko 150 navijača na stadionu u Mrsaću.

Morava (Mrsać) - Rudar (Baljevac) 2:1 (2:0)

Morava: M. Kosovac, Mirosavić, Rovinac, Lazarević, Baltić (od 70' Simović), Jablanović (od 86' Brković), Pavlović, Mijailović, N. Kosovac, Nenadović, Pavlović (od 93' Mitrović)

Rudar: Dizdarević, Milić, Pavlović, Goljović, Stojanović, Vuković (od 46' Đoković), Vukićević, Jemović, Pitić, Popović, Marković 

U sledećem kolu Morava gostuje u Mataruškoj Banji ekipi Ibra, dok sastav Rudara dočekuje OFK Progorelicu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading