NEPREPOZNATLJIVA IGRA DOMAĆINA U DRUGOM POLUVREMENU: Nakon vođstva od 2:0, gosti su uspeli da preokrenu i odnesu ceo plen!

Autor:

Sport

21.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađujući tok utakmice.

NEPREPOZNATLJIVA IGRA DOMAĆINA U DRUGOM POLUVREMENU: Nakon vođstva od 2:0, gosti su uspeli da preokrenu i odnesu ceo plen!

Foto: FK Rampa Požega

U okviru 23. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Rampe iz Požege ugostila je sastav Gorobilja. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa šeste pozicije (34 osvojena boda), dok su gosti sa 18 bodova bili na pretposlednjem mestu na tabeli.

Republika

U poslednja dva ligaška meča ekipa Rampe je zabeležila isto toliko poraza, dok su gosti iz Gorobilja bili u totalno suprotnoj formi, i imaju maksimalnih šest bodova iz prethodna dva takmičarska vikenda.

Meč je počeo odlično za domaćina, igrao se osmi minut kada je Todor Vukčević savladao golmana gostiju, Gordića, 1:0 za Rampu. Samo par minuta kasnije viđena je nova promena rezultata, Kosta Vasiljević duplirao je prednost tima iz Požege. 

Do odlaska na odmor bilo je još šansi na obe strane, ali novih golova nije bilo, sve je ličilo na prekid loše serije domaćina, imajući u vidu da su već nakon 15 minuta igre bili u prednosti od dva gola razlike, ali se gosti nisu složili sa tim u nastavku meča.

Na startu drugog poluvremena izvršena je jedna izmena u redovima Gorobilja, i to je u velikoj meri promenilo njihovu igru. Odličnom postavkom od prvog minuta nastavka gosti diktiraju tempo, stvaraju šanse i ubrzo stižu do prvog pogotka.

Na isteku 65. minuta Duško Rakić postiže gol kojim smanjuje zaostatak svog tima na samo jedan razlike, 2:1. Ovaj pogodak motivisao je goste da još jače napadnu rivala, i do poslednjeg sudijskog zvižduka sastav Gorobilja je stigao do potpunog preoketa.

Nikola Stevanović u 80. minutu pogodio je za izjedančenje, a u 91. minutu rezervista Jovan Nikitović savladao je golmana Rakovića za potpuni preokreta, prvo vođstvo Gorobilja i na kraju se ispostavilo i za tri boda, koji idu gostima.

Rampa (Požega) - Gorobilje 2:3 (2:0)

Rampa: Raković, B. Cvijović, Vukčević, Mladenović, Savatijević, Perović (od 70' Ćirjanić), Matović (od 78' M. Cvijović), Vasiljević, Đokić, Smiljanić, Kostić (od 56' Savić)

Gorobilje: Gordić, Rakić, Mijailović, Nikolić, Sretenović, Stevanović, Varničić, Rakić, Diković, Šarenac (od 46' Nikitović), Sarić 

Iz redova Rampe je nakon ovog meča stigla sledeća izjava:

- Definitivno, a sad je i sigurno da je naša ekipa potpuno psihički pala, u poslednje 4 utakmice smo 3 puta poraženi. E sad da li je to psihički pad ili manjak kvaliteta to je pitanje za analizu. Srećom je naša ekipa skupila veliki broj bodova u prvom delu pa ostaje nada da ce nam to biti dovoljno za opstanak.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading