SERIJI SLOGE NEMA KRAJA: Tim iz Leskovca je ovog proleća na 8/8!

Autor:

Sport

21.04.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Junak ovog trijumfa je svakako mladi golman Mitrović koji je odbranio penal pri rezultatu 0:0.

SERIJI SLOGE NEMA KRAJA: Tim iz Leskovca je ovog proleća na 8/8!

Foto: FK Sloga Leskovac

U okviru 25. kola Zone Jug ekipa Sloge iz Leskovca ugostila je sastav Radana iz Lebana, domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije (47 osvojenih bodova), dok su gosti bili na šestom mestu sa dva boda manje. 

Republika

Bio je ovo duel timova koji su od starta prolećnog dela prvenstva u seriji bez poraza, pa je ovaj podatak dodatno privukao navijače na tribine, oko 400 njih ispratilo je ovaj meč.

Prvo poluvreme pripalo je gostima, od samog starta dosta bolje igrali su fudbaleri tima iz Lebana, stvarali su šanse i u par navrata na ozbiljnim iskušenjima bio je mladi golman Mitrović. Domaći su uglavnom pretili iz kontranapada, ali nisu uspevali da stignu do vođstva.

Na isteku 36. minuta najbolja prilika tokom prvih 45 minuta za promenu rezultata, penal za goste. Šutirao je Andrija Anđelić, ali je golman Mitrović odličnom intervencijom sačuvao svoju mrežu. Na poluvremenu 0:0, uz dva žuta kartona u redovima Sloge. 

Republika

Foto: FK Sloga Leskovac

I dalje bez greške od starta proleća

Promenio je taktiku trener domaćih Miodrag Đorđević za vreme pauze, i to se ubrzo isplatilo u drugom poluvremenu. Ređale su se prilike domaćih, a gol je stigao na isteku 62. minuta kada je nakon skraćenog kornera Jović centrirao, a najbolje se snašao Vladimir Mitić, 1:0 za Slogu.

Pali su gosti nakon primljenog gola, nisu uspeli svoje šanse da pretvore u gol tokom prvih 45 minuta, što je domaćinu pošlo za rukom u nastavku meča. U 70. minutu dosuđen je kazneni udarac za Slogu, siguran realizator istog bio je Saša Jović, 2:0.

Još bolja igra domaćina viđena je u nastavku, što je dovelo do nove promene rezultata. U 76. minutu probio je Ristić, njegov centaršut iskoristio je Jović, koji je svojim drugim golom postavio konačnih 3:0. 

Sloga (Leskovac) - Radan (Lebane) 3:0 (0:0)

Sloga: Mitrović, Ristić, Profirović (od 77' Stanković), Ilić, Stojković, Kostić, Cekić (od 89' Branković), Mitić (od 86' Stevanović), Jović (od 77' Stanković), S. Kostić, V. Kostić (od 77' Stamenković)

Radan: Babić, Stošić, Stojiljković, Kostić, Milošević, Krstić, Anđelić (od 79' Stanković), Aleksić (od 74' Ilić), Smiljković, Dojčinović, Perić (od 65' Cvetković) 

U sledećem kolu Sloga gostuje ekipi OFK Topličanina iz Prokuplja, dok Radan dočekuje Mladost 1959 (Vinarce).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading