DOGOVORENA JE SARADNJA SA ISKUSNIM STRUČNJAKOM: Debi se očekuje već za tri dana!

Autor:

Sport

22.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanredno kolo na programu je u sredu.

DOGOVORENA JE SARADNJA SA ISKUSNIM STRUČNJAKOM: Debi se očekuje već za tri dana!

Foto: FK Veliki Borak

Zabeležio je novi poraz proteklog vikenda fudbalski klub Veliki Borak u okviru Međuopštinske lige Beograd (grupa C), bio je to sedmi u ligi na devet utakmica, što je dovelo do određenih promena.

Republika

Nakon poraza na gostovanju Pinosavi stiglo je saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Uprava FK Veliki Borak i trener seniroske ekipe Nikola Aleksić - Aleksa, doneli su odluku da sporazumnu prekinu saradnju. Našem dosadašnjem treneru želimo sve najbolje u daljem radu. 

Imajući u vidu da ekipu u sredu (24.04) očekuje vanredno kolo u kojem je na programu lokalni derbi sa OFK Boždarevcem, uprava kluba je jako brzo pronašla rešenje za pitanje trenera. Reč je o iskusnom strategu, Leka Budimiru, koji je prihvatio ponudu čelnih ljudi i saradnja je na obostrano zadovoljstvo dogovorena. 

Republika

Foto: FK Veliki Borak

Budimir "novi šef"

Iz kluba je ekskluzivno za naš portal stigla izjava povodom imenovanja novog trenera:

- Izbor je pao na iskusnog stratega sa teritorije naše Opštine koji vrlo dobro poznaje i ekipe i igrače u našem rangu takmičenja, tako da će vreme prilagođavanja biti svedeno na minimum. U dogovoru sa gospodinom Leka Budimirom kao cilj postavljeno je da se ekipa konsoliduje i proba da donekle popravi utisak. Ujedno da se sagledaju svi nedostaci u igračkom kadru i u letnjem prelaznom roku stavi akcenat na dovođenje adekvatnih pojačanja a samim tim i da se od jeseni ekipa uključi ravnopravno, sa drugim ekipama, u borbu za najviši plasman.

Kao što smo već napomenuli, Budimir će trenerski debi imati u sredu kada se u okviru vanrednog kola sastaju Veliki Borak i OFK Boždarevac. Vremena za pripremu će biti jako malo, ali se očekuje da se već sredinom nedelje vidi pozitivna reakcija igrača.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading