PROMENA JE BILA LOGIČAN POTEZ: Sada je pred upravom jako težak zadatak - šta je najbolje uraditi za klub?!

Autor:

Sport

21.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija slabih rezultata na proleće.

PROMENA JE BILA LOGIČAN POTEZ: Sada je pred upravom jako težak zadatak - šta je najbolje uraditi za klub?!

Foto: www.profimedia.rs

Nekadašnji član Prve beogradske lige, fudbalski klub Veliki Borak trenutno se takmiči u okviru Međuopštinske lige Beograd (grupa C), gde nastupa u dosta promenjivoj formi. 

Republika

U sedam prolećnih kola ekipa je zabeležila dva trijumfa i pet poraza, što je dovelo do plasmana na šesto mesto na tabeli, sa isto toliko osvojenih bodova. Tokom zimske pauze odrađena je analiza jesenjeg dela prvenstva, ekipa je prošla pripreme i sa dobrom atmosferom se ušlo u nastavak šampionata.

Na prolećnoj premijeri zabeležen je poraz na gostovanju Šiljkovcu (4:0), dok je na današnjem susretu sa sastavom Pinosave zabelež novi neuspeh, opet je Veliki Borak bio u ulozi gosta, i ovoga puta je domaćin slavio rezultatom 3:2.

Nakon ovog meča ubrzo je stigla informacija iz kluba o promenama:

- Uprava FK Veliki Borak i trener seniroske ekipe Nikola Aleksić - Aleksa, doneli su odluku da sporazumnu prekinu saradnju. Našem dosadašnjem treneru želimo sve najbolje u daljem radu. 

Republika

Foto: FK Veliki Borak

Došlo je do sporazumnog prekida saradnje

Do kraja ove sezone ekipa ima još pet ligaških mečeva, trenutnim plasmanom niko ne može biti zadovoljan u klubu, pa je na upravi da dobro razmisli koji će biti dalji koraci. Svakako da je ova takmičarska godina već "propuštena", možda bi najbolji potez bio da se dovede trener koji će završiti prvenstvo, i sa kojim će se krenuti u reorganizaciju na leto.

Tokom preostalog dela šampionata se mogu testirati sve igračke opcije, kako bi čelni ljudi kluba, ali i novi trener, ako ga bude, imali uvid šta je potrebno uraditi za vreme letnjeg prelaznog roka, kako bi klub postao konkurentan za najviši plasman.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading