SERIJA TRIJMFA JE NASTAVLJENA: Vujadinović Evrogolom nastavio stoprocentni prolećni niz - u Štubiku se sanjaju najlepši snovi! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.04.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednici ustanika iz 1807. godine ovoga puta sa mnogo uspeha vode fudbalske bitke.

SERIJA TRIJMFA JE NASTAVLJENA: Vujadinović Evrogolom nastavio stoprocentni prolećni niz - u Štubiku se sanjaju najlepši snovi! (VIDEO)

Foto: FK Branik Štubik

FK Branik

Odavno je jasno da je ovogodišnje takmičenja u okviru Zone Istok obeležio zaječarski Timok 1919 koji i nakon 20 odigranih mečeva ima stoprocentni učinak i siguran je osvajač šampionskog pehara, ali se i u drugim mečevima može videti sjajan fudbal koji privlači publiku na stadione.

 

Jedan od zanimljivijih mečeva prethodnog vikenda u okviru 21. kola Zone Istok odigran je u Štubiku gde je domaći Branik, u derbiju sredine tabele dočekao Balkanski iz Dimitrovgrada, a okupljeni ljubitelji fudbala prisustvovali su zanimljivoj fudbalskoj predstavi koja je krunisana Evrogolom zahvaljujući kome su domaćini nastavili sjajnu prolećnu seriju.

Tokom nsstavka sezone Branik iz Štubika je slavio u mečevima protiv Rajka Mitića iz Bele Palanke (3:0), sokobanjskog Trebiča (2:0), OFK Knjaza iz Trgovišta (1:0) i pirotskog Tanaska Rajića (1:0), a sada je navedenom nizu "upisana još jedna recka".

Pogotkom Seada Durguta domaćin stiže do prednosti u 24. minutu i sa minimalnom prednošću Branik odlazi na odmor.

Nastavak meča doneo je velika uzbuđenja, a fudbaleri Balkanskog su u 56. minutu preko Davora Petrova stigli do poravnanja rezultata, a pogodak koji je oduševio sve prisutne viđen je u 73. minutu meča. Aleksa Vujadinović je izveo slobodan udarac sa 18 metara. Prebacio je loptu preko živog zida i ona je završila u gornjem levom uglu golmana Nenada Milčeva koji je let lopte samo pogledom mogao da isprati.

 

 

- Zona Istok, 21. kolo:

Branik (Štubik) - Balkanski (Dimitrovgrad) 2:1 (1:0)

Strelci: S. Durgut u 24. i  A. Vujadinović u 73. minutu za Branik; D. Petrov u 56. minutu za Balkanski

Stadion: FK Branik, Štubik

Sudija: Slaviša Jakovljević

Žuti kartoni: S. Durgut, S. Andonov (Branik); D. Petrov, D. Vasov (Balkanski)

Branik (Štubik): Radenković, Stojanović (Radenković), Veljković (Davidović), Kocić, Todorović, Bogdanović, Durgut, Vujadinović, Ilić, Janković, Žikić (Đorđević).

Balkanski (Dimitrovgrad): Milčev, Krumov, Aleksov (Sokolov), Petrov, Manić, S. Vasov, Ivanov, D. Vasov, Milanov (Krstić), Dimitrov, Salić (Josifović).

Fudbaleri Branika će pokušati narednog vikenda da nastave sa uspešnom serijom na gostovanju u Babušnici gde će se sastati sa ekipom Lužnice, dok će Balkanski u Dimitrovgradu dočekati OFK Slatinu iz Bora.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading