NEUMOLJIVI LIDER: Punim gasom ka šampionskoj tituli - "mlekadžije" se u Gornjoj varoši provele kao "bosi po trnju"! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno je jasno da će o putniku u viši rang odlučivati zemunski rivali.

NEUMOLJIVI LIDER: Punim gasom ka šampionskoj tituli - "mlekadžije" se u Gornjoj varoši provele kao "bosi po trnju"! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Zemun

Takmičarska 21. runda u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana, donela je dve više nego ubedljive pobede zemunskih rivala koji su i jedini konkurenti za osvajanje šampionskog pehara i plasman u Prvu ligu Srbije.

 

Fudbaleri Teleoptika su rezultatom 8:0 savladali dobanovačku Budućnost, a u stiopu su ih pratili i rivali sa zemunskog Gradskog stadiona koji su u duelu sa PKB-om iz Padinske skele "brojali do pet".

Dva gola prednosti fudbalerima Zemuna u prvom poluvremenu doneo je Luka Svetličić. On je u 13. minutu realizovao najstrožu kaznu koja je dosuđena nakon nepropisnog starta nad Danilom Bacanovićem u šesnaestercu PKB-a, da bi 20 minuta kasnije sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca pogodio desni donji ugao golmana Đorđa Milovanovića.

 

 

U nastavku meča promene rezultata nije bilo sve do 76. minuta kada je školski izveden kontranapad realizovao Strahinja Adamović, da bi "tačku na i" stavili Marko Stojanović u 86. i Dimitrije Tabaković u prvom minutu nadoknade vremena.

 

- Srpska liga Beograd, 21. kolo:

Zemun (Zemun) - PKB (Padinska Skela) 5:0 (2:0)

Strelci: L. Svetličić 13`(11.m), 33`, S. Adamović 76`, M. Stojanović 86`. D. Tabaković 90+1`

Stadion: Gradski stadion u Zemunu

Gledalaca: Bez prisustva publike

Sudija: Stefan Mikavica

Žuti kartoni: D. Pavlović, D. Tabaković (Zemun); D. Petković, S. Drača (PKB)

Zemun (Zemun): Grnić, P. Stojanović, Jovanović, Tabaković, Vukićević (Zorica), Bacanović (Mijailović), Svetličić (M. Stojanović), Đorđević, Adamović (Kojić), Redžić, Pavlović.

PKB (Padinska Skela): Milovanović, Petković, Klarić (Drača), Stošić, Subotić, Kostadinović (Rančić), Lazić, Ljubević (Gajić), Ognjanović (Rabrenović), Radosavljević, Jovičin.

U narednoj takmičarskoj rundi fudbaleri Zemuna gostuju ekipi JEdinstva u Surčinu, dok će PKB nove prvenstvene bodove tražiti na domaćem terenu u duelu protiv obrenovačkog Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading