U GUČI SVE PO STAROM: Golovima Protića nastavljena je serija bez poraza na domaćem terenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.03.2024

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična uvertira za derbi sledeće nedelje!

U GUČI SVE PO STAROM: Golovima Protića nastavljena je serija bez poraza  na domaćem terenu! (VIDEO)

Foto: FK Dragačevo

U okviru 11. kola Opštinske lige Lučani ekipa Dragačeva iz Guče ugostila je sastav Vrela iz Gornje Kravarice. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe druge pozicije (18 osvojenih bodova), dok su gosti bili na deobi petog mesta sa šest bodova manje.

Republika

Na prolećnoj premijeri proteklog vikenda sastav iz Guče je ubedljivo slavio (7:0), dok su gosti poraženi pred svojim navijačima (1:4), pa su igrači u različitim raspoloženjima ušli u ovaj susret. 

Počela je utakmica napadima domaćeg tima, nakon par izglednih šansi u uvodnih 20-tak minuta mreža golmana Košutića je ipak ostala mirna. Posed je bio na strani Dragačeva, dok su gosti bili u podređenom položaju u tim trenucima.

Na isteku 24. minuta jednog od igrača Vrela lopta pogađa u ruku u kaznenom prostoru, sudija Marković pokazuje na belu tačku. Siguran sa penala bio je Matija Protić, Dragačevo prelazni u vođstvo od 1:0. 

 

 

Samo par minuta kasnije odlična lopta na sredini terena za Protića, koji uspeva da savlada golmana Košutića po drugi put u jako kratkom vremenskom intervalu, 2:0 za sastav iz Guče. 

Do odlaska na odmor još par šansi imali su domaći, dok su gosti zaigrali takođe nešto bolje, ali novih pogodaka nije bilo. Za vreme desetominutne pauze u sastavu Vrela su izvršene dve izmene, dok je u Dragačevu viđena jedna manje.

Uvodni minuti nastavka protekli su u ofanzivi domaćina, dva puta je nakon udaraca domaćih lopta završavala na stativi. Promašaji su ubrzo kažnjeni na drugoj strani, nakon izgubljene lopte, napad po strani, rezervista Marko Tomašević uspeva da izbegne ofsajd zamku, prvi gol za Vrelo, gosti stižu na samo gol zaostatka, 2:1 u 75. minutu.

Poslednjih 15-tak minuta meča protekli su u klasičnom "odrađivanju" posla od strane domaćeg tima, sastav iz Guče je uspeo da upiše i drugi prolećni trijumf, dok gosti ostaju bez osvojenih bodova od starta prolećnog dela prvenstva.

Dragačevo (Guča) - Vrelo (Gornja Kravarica) 2:1 (2:0)

Dragačevo: Tešić, Đ. Petrović (od 54' Ilić), K. Milošević, D. Milošević, Pajović, Šušić (od 57' Lazarević), Milošević, Z. Petrović (od 46' Kolaković), Protić, Pavlović (od 74' Nikolić), Slavković

Vrelo: Košutić, Mijailović, S. Baralić, Anđelić (od 46' Tomašević), Vujičić, Mijailović (od 46' Mališić), Stanišić, P. Baralić, Radojičić, Radičević, Petronijević 

U sledećem kolu tim iz Guče gostuje Gorušici iz Viče, dok sastav Vrela dočekuje Bjelicu iz Milatovića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading