JUBILEJ VREDAN PAŽNJE: Krilo crveno-belih svoje ime upisalo zlatnim slovima u klupske anale - sledeći korak vezan je za istorijsko ostvarenje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.03.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sezoni koja bi mogla da ima prefiks istorijske, iskusni fudbaler stigao do ne baš tako čestog jubileja.

JUBILEJ VREDAN PAŽNJE: Krilo crveno-belih svoje ime upisalo zlatnim slovima u klupske anale - sledeći korak vezan je za istorijsko ostvarenje!

Foto: Starsport

Fudbaleri Jedinstva sa Uba ispred sebe imaju jasan cilj kada je u pitanju takmičenje u okviru Prve lige Srbije za sezonu 2023/24.

 

Želja svih u redovima crveno-belih sa stadiona "Dragan Džajić" vezana je za istorijsko ostvarenje, plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala, a kako bi navedeno bilo i ostvareno, neophodno je da sve klupske strukture u narednim mesecima budu usmerene ka ostvarenju što boljih rezultata.

U okviru 27. takmičarske runde drugog stepena takmičenja, Jedinstvo je na svom stadionu ostvarilo važan trijumf nad gornjomilanovačkim Metalcem rezultatom 2:0. Pobedu Ubljanima doneli su Danilo Miladinović u 5. i Ibrahim Zubairu u 61. minutu susreta, a uoči duela upriličena je proslava povodom jubileja igrača koji već 38 meseci nosi opremu crveno-belih boja.

Reč je o krilnom fudbaleru Nemanji Doderoviću, igraču koji je na Ub stigao u januaru 2021. godine iz Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi i svedok je svih klupskih ostvarenja u prethodnom periodu.

Sada je proslavio veliki jubilej 100 utakmica u dresu Jedinstva, a tim povodom je uoči utakmice sa Metalcem od kluba dobio uramljeni dres sa "brojem 100".

Foto: FK Jedinstvo Ub

Veliki jubilej fudbalera Jedinstva - Nemanja Doderović

 

- Nemanja Doderović:

Datum rođenja: 16. septembar 1993. godine

Mesto rođenja: Trebinje

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: Karađorđe (Topola), Šumadija (Aranđelovac), Sloga 33 (Petrovac na Mlavi), Jedinstvo (Ub)

Treba podsetiti da je Nemanja Doderović u aktuelnoj sezoni odigrao 25 mečeva u dresu Jedinstva i na terenu je proveo 2.204 minuta.

Ekipa Jedinstva narednog vikenda nastavlja borbu za plasman u Superligu Srbije, a sledeći protivnik biće direktni rival, ekipa Inđije Toyo Tires.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading