VEROVALI ILI NE: Na ovom terenu će se sutra odigrati duel petog ranga takmičenja u našoj zemlji! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momci, svaka čast na uslovima.

VEROVALI ILI NE: Na ovom terenu će se sutra odigrati duel petog ranga takmičenja u našoj zemlji! (VIDEO)

Foto: FK Napredak Simićevo

U okviru 18. kola Braničevske okružne lige ekipa Napretka iz Simićeva ugostiće sastav Batovca, meč je zakazan za nedelju, 24. mart sa početkom od 14.30.

Republika

U proteklih desetak godina tim iz Simićeva prošao je put od opštinske, preko međuopštinske do okružne lige, u kojoj se trenutno nalazi i gde će po trenutno prikazanom biti i sledeće sezone. Sastav Napretka se trenutno sa učinkom od sedam trijumfa, dva remija i šest poraza nalazi na šestoj poziciji na tabeli, sa bodovnim saldom na koti 23.

Na prolećnoj premijeri zabeležen je poraz od lidera rezultatom 2:1, dok je u prošlom kolu na iznenađenje mnogih Napredak remizirao na gostovanju u Ćovdinu (0:0). Sada će pred svojim navijačima imati prilike da upiše i prvi trijumf od starta drugog dela prvenstva, u goste stiže Batovac, koji se nalazi u baraž zoni za ispadanje.

 

 

Batovac je baš kao i njegov predstojeći rival u poslednjih par sezona promenio tri ranga takmičenja, u okrugu se u prošloj sezoni borio za opstanak, što je trenutno situacija i u aktuelnom prvenstvu. Bodovni saldo na koti 16 dovoljno je za deobu 12. pozicije, dok je sigurna zona udaljena samo jedan bod.

Sastav Batovca je na poslednja dva ligaška gostovanja zabeležio dva trijumfa, dok je pre toga bio bez osvojenih bodova na šest utakmica van svog terena. U prva prolećna dva kola bodovni saldo je obogaćen sa tri boda, ali svakako da je ekipa pod utiskom posle prošlonedeljnog jako bitnog meča, u kojem je poražena od konkurenta za opstanak u ligi.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Batovca na domaćem terenu, tada je Napredak otišao kući bez bodova nakon poraza rezultatom 2:1.

Napredak (Simićevo) - Batovac

Nedelja, 24. mart od 14.30

Stadion Duganovica u Simićevu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading