ODLIČAN MEČ I BITAN TRIJUMF DOMAĆINA: Tim iz Ravnog Sela nije uspeo da stigne do pozitivnog rezultata protiv "novog" lidera!

Autor:

Sport

10.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se rezultat u Kucuri, možda sastav Tomislavca ostane na prvom mestu i nakon tog duela.

ODLIČAN MEČ I BITAN TRIJUMF DOMAĆINA: Tim iz Ravnog Sela nije uspeo da stigne do pozitivnog rezultata protiv "novog" lidera!

Foto: www.profimedia.rs

U okviru 17. kola PFL-a Subotice ekipa Tomislavci ugostila je sastav Proletera iz Ravnog Sela, domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije na tabeli, dok su gosti bili na deobi osmog mesta.

Republika

Domaći tim, prošlogodišnji šampion nižeg ranga je u ovaj meč ušao nakon seriji od šest vezanih trijumfa, ekipa se bori za plasman u viši rang sa Iskrom iz Kucure, i samo je pitanje ko će od ova dva kluba biti na prvom, a ko na drugom mestu na kraju sezone.

Odlična igra od prvog minuta sa obe strane, uglavom su to bile šanse iz prekida za promenu rezultata, i upravo iz jednog takvog su domaći fudbaleri stigli do vođstva. Igrao se 30. minut kada je dosuđen faul na 30-tak metara od gola, centaršut Đumića iskoristio je Miodrag Majkić, 1:0 za Tomislavce.

Do odlaska na odmor beležimo još par prilika za promenu rezultata, ali iste nije bilo. Za vreme pauze izvršena je jedna promena u redovima domaćina, dok su gosti nastavili sa startnih 11. 

Republika

Foto: FK Tomislavci

Trijumf domaćina

Trener domaćih, Nedić, kako je vreme odmicalo uvodio je igrače sa klupe, i to se ispostavilo kao odličan potez. Posle kontranapada po desnoj strani, grešku golmana Proletera, Jovičića iskoristio je Bojan Milovanović, 2:0. 

Nakon toga gosti kreću na sve ili ništa, jako iskusan sastav Proletera je pritiskao rivala, "jurio" je gol kako bi stigao do minimalnog zaostatka, ali je isti stigao kasno. Igrao se 84. minut kada je nakon kornera Milan Kobilarov sa druge stative smanjio na 2:1. 

Otvoreno se igralo u poslednjih desetak minuta susreta, Proleter je bacio sve karte na napad, što je domaćin mogao da kazni iz par kontri, ali se na kraju ipak meč završio rezultatom 2:1. 

Tomislavci - Proleter (Ravno Selo) 2:1 (1:0)

Tomislavci: Onhaus, Došlov, Tresiglavić, Majkić, Đumić (od 62' Bilbija), Barna, Duljaj (od 62' Ivančević), Milovanović (od 77' Krvavac), Jakab (od 46' Nedić), Novaković (od 77' Šarić), Bakić

Proleter: Jovičić, Zeljić, Sekulić (od 79' Kovačev), Roganović, Pješivac (od 75' Zbućnović), Sivčević, Nikolić (od 63' Nešković), Perazić, Plavšić, Kojičić, Kobilarov

U sledećem kolu, novi lider na tabeli, barem dok Iskra iz Kucure ne odigra svoj meč, gostuje ekipi Čoke, dok Proleter dočekuje Jedinstvo iz Srpskog Krstura.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading