TANDEM JELIĆ-ERAK ZA PRVE PROLEĆNE BODOVE: Tim iz Beške je kasno "stigao na utakmicu"! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

10.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Furiozan start domaćina dovoljan za jako bitan trijumf!

TANDEM JELIĆ-ERAK ZA PRVE PROLEĆNE BODOVE: Tim iz Beške je kasno "stigao na utakmicu"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mladost Bački Jarak

U okviru 17. kola Vojvođanske lige Jug ekipa Mladosti iz Bačkog Jarka ugostila je sastav Hajduka iz Beške. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 12. pozicije i 19 osvojenih bodova, dok su gosti bili na deobi petog mesta sa četiri boda više.

Republika

Oba tima na prolećnoj premijeri nisu uspela da stignu do trijumfa, današnji domaćin je zabeležio poraz na gostovanju, dok je Hajduk remizirao pred svojim navijačima, pa su tri boda bila imperativ ovde.

Prva promena rezultata viđena je na isteku desetog minuta kada je Bratislav Jelić glavom savldao golmana Slijepčevića, 1:0 za Mladost. Ovaj gol "podigao" je domaći sastav, nastavili su sa ofanzivnom ka golu rivala i ubrzo su opet "naterali" fudbalere Hajduka da krenu sa centra. Jelić je ovoga puta bio u ulozi asistenta, dok je egzekucija pripala Aleksandru Eraku, 2:0 za tim iz Bačkog Jarka. 

Postojao je samo jedan tim u tim trenucima na terenu, gosti nisu uspevali da povežu svoju igru, pa su domaći to iskoristili i ubrzo su opet promenili rezultat na semaforu. Uloge kod prošlog pogotka sada su promenjene, Erak asistira, Jelić svojim drugim golom uvećava prednsot Mladosti na 3:0.

Bili su gosti "na konopcima" u tim trenucima, sve je ličilo na katastrofu po njih, ali je utakmicu "smirio" Srđan Matić golom u 28. minutu, kada je smanjio zaostatak svog tima na 3:1.

Do odlaska na odmor mladi golman domaćih, Vuković odličnom intervencijom sprečio je da rival stigne do samo jednog gola zaostatka. Ubrzo su u drugom poluvremenu izvršene dve izmene u redovima gostiju, dok su u sastavu Mladosti ostali na terenu startnih 11.

Bilo je šansi tokom drugih 45 minuta na obe strane, možda su opet malo konkretniji bili domaći u završnici napada, ali im nije pošlo za rukom da još jednom savladaju golmana Slijepčevića.

Jedini pogodak do kraja susreta viđen je iz slobodnog udarca, kada je Milan Mitrović direktnim šutem postavio konačnih 3:2.

Mladost (Bački Jarak) - Hajduk (Beška) 3:2 (3:1)

Mladost: Vuković, Hrubik, Tekić, Jakovljević, Jelić (od 83' Ćiković), Antonić, Erak (od 59' Malbaša), Mitrović (od 83' Kovačić), Perić (od 75' Drinić), Stanić, Zeljković

Hajduk: Slijepčević, Gavrilović, Šahurić (od 59' N. Đorđević), Milošević,  M. Đorđević, Mitrović, Matić, Bajić, Prica (od 47' Gajić), Umićević (od 48' Grublješić), Ležaić 

Ovim trijumfom ekipa Mladosti je stigla do deobe osme pozicije i u odličnom raspoloženju očekuje meč sledećeg kola u kojem gostuje fenjerašu, Cementu iz Beočina. Sastavu Beške sledećeg vikenda pred svojim navijačima predstoji meč sa ekipom timom Slobode iz Donjeg Tovarnika.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading