BITAN TRIJUMF NA STARTU PROLEĆA: Iz Mladenovca ekipa Šušnjara odnela je ceo plen!

Autor:

Sport

05.03.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vredi napomenuti da se mladi Miljković ističe iz utakmice u utakmicu.

BITAN TRIJUMF NA STARTU PROLEĆA: Iz Mladenovca ekipa Šušnjara odnela je ceo plen!

Foto: FK Šušnjar

Trijumf na startu proleća

Na prolećnoj premijeri Beogradske zone OFK Mladenovac ugostio je sastav Šušnjara 1977, domaći tim je u ovaj meč ušao sa osme pozicije (22 osvojena boda), dok su gosti sa pet bodova više bili na deobi četvrtog mesta na tabeli.

Republika

Nakon početkog isptivanja snaga, gosti su zaigrali nešto bolje na polovini rivala i stvorili su priliku preko mladog Stojkovića, ali je njegov udarac prošao tik pored stative. Desetak minuta kasnije Krstić je poslao loptu preko gola.

Na isteku 31. minuta Stojković je proigrao Darka Krstića, koji je odličnim volej udarcem doveo Šušnjar u vođstvo od 1:0. Momentum je bio na strani gostiju tada, pokušali su Marković i Stojanović, ali je rezultat ostao nepromenjen. 

Republika

Foto: FK Šušnjar

Jako bitan trijumf domaćina

Pred sam kraj prvog poluvremena domaći su preko mladog Mateje Miletića imali priliku za izjednačenje, ali je njegov udarac otišao preko gola. Za vreme desetominutne pauze izvršena je jedna izmena u redovima gostiju.

Već posle dva minuta igre u drugom poluvrmenu gosti dupliraju svoju prednost. Stojković sjajno dribla po levoj strani, i opet šalje loptu pred gol rivala, ovoga puta egzekucija je pripala Ivanu Markoviću, 2:0. 

Prešli su u totalnu ofanzivu domaći, pokušavali su svim silama da dođu do gola i da tako uvedu meč u neizvesnu završnicu, ali im je falilo koncentracije u završnici napada. Gosti su takođe imali svoje prilike, ali je rezultat ostao 2:0 za Šušnjar i nakon poslednjeg sudijskog zvižduka. 

OFK Mladenovac - Šušnjar 1977 0:2 (0:1)

OFK Mladenovac: Đorđević, Stevanović, Miletić (od 62' Sokolović), Ivanković (od 79' S. Janković), Rajković, Maksimovski (od 79' Planić), M. Janković, Krstić, Stojanović, Bulat (od 48' Jovanović), Matejić

Šušnjar 1977: Grčić, Bošković, Đuketić, Miljković, Đurić, Lazarević, Perišić (od 46' Blagojević), I. Stojanović, Marković (od 67' N. Stojanović), Krstić, Stojković (od 85' Grubišić) 

Iz gostujućeg tabora su nakon meča poručili:

- Istakli bi igru jednog od mladih igrača, momka rođenog 2004. godine u Kosovskoj Mitrovici, koji je došao u našu ekipu na mala vrata, ali iz utakmice u utakmicu pokazuje da izrasta u velikog igrača, reč je o "bonusu", Nenadu Miljkoviću. 

U sledećem kolu Šušnjar igra opet na gostovanju, ovoga puta ekipi Zuce 2019, dok sastav OFK Mladenovca gostuje lideru na tabeli, Budućnosti iz Dudovice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading