ŠUŠNJAR ČOVEK ODLUKE: Gol iz drugog minuta rešio je pitanje pobednika!

Autor:

Sport

05.03.2024

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su imali izgledne prilike za gol, ali je minimalac bio dovoljan da Mladost GAT osigura sva tri boda.

ŠUŠNJAR ČOVEK ODLUKE: Gol iz drugog minuta rešio je pitanje pobednika!

Foto: Youtube.com/Prva liga Srbije

U okviru 22. kola Prve lige Srbije ekipa Mladosti GAT iz Novog Sada ugostila je sastav Metalca iz Gornjeg Milanovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 18 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za 13. poziciju na tabeli, dok su gosti sa šest bodova više bili na 12. mestu u ligi.

Republika

Igrači oba tima gotovo da se nisu propisno zagrejali, već je sudija opet pokazao na centar. Nakon auta u visini šesnaesterca i kombinacije na levoj strani, Kokanović šalje loptu u peterac Mladosti, gde je Đorđe Šušnjar provodi u mrežu gostiju, 1:0 za Mladost već nakon dva minuta igre. 

Uzvratili su gosti ubrzo na drugoj strani, dugu loptu stigao je mladi Abah Abel, ali je nakon par driblinga već okupio protivničke igrače oko sebe, pa nije uspeo da uputi pravi udarac ka golu Živkovića. Konkretniji su u tim trenucima bili fudbaleri Metalca, atakovali su na polovini Mladosti, ali nisu uspevali da zatresu mrežu.

Pred sam odlazak na odmor golman domaćih, Živković, izašao je kao pobednik iz duela 1 na 1 sa Abelom, da bi nakon odbijene lopte fudbaler Metalca loptu poslao daleko preko gola. 

Za vreme desetominutne pauze izvršene su dve izmene u redovima domaćina, dok su gosti nastavili sa startnih 11. Prvu pravu priliku u nastavku imali su fudbaleri tima iz Gornjeg Milanovca, udarac Mijailovića odbio je golman u korner, a nakon istog i odbijene lopte, Živković je još jednom sigurno reagovao. 

Domaći su na drugoj strani zapretili nakon prekida, ali je Kokanovića iznenadila lopta pred golom Premovića, pa nije uspeo istu da sprovede u mrežu i da duplira prednost svog tima. Mogli su fudbaleri Mladosti nakon greške rivala do novog pogotka, ali je golman Metalca bio na visini zadatka još jednom. 

Ofanzivna postavka Metalca u završnici utakmice ostavila je prostora domaćinu za brze promene poseda i kontranapade, ali iz istih nisu uspeli da reše pitanje pobednika ranije. Na kraju je susret završen rezultatom postavljenim na isteku drugog minuta, 1:0 za Mladost.

Mladost GAT (Novi Sad) - Metalac (Gornji Milanovac) 1:0 (1:0)

Mladost GAT: M. Živković, Drobnjak, Vukadinović, Jokić (od 83' Balabanović), Đuričin (od 67' K. Živković), Kokanović (od 67' Babić), Tanasin, Mitošević (od 46' Popović), Šušnjar, Vidović, Bugarin (od 46' Dubačkić)

Metalac: Premović, Jovičić, Bačkulja, Mirić, Ilić (od 67' Damnjanović), Abah (od 67' Aleksić), Bulatović, Maksimović, Žakula, Mijailović, Arambašić 

U sledećem kolu koje je na programu sutra Metalac dočekuje OFK Vršac, dok Mladost GAT ide u Ub gde će odmeriti snage sa ekipom Jedinstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading