BOD NIJE NIKOME PO VOLJI: Srem i tim iz Deča odigrali jako zanimljiv susret!

Autor:

Sport

05.03.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi gornjeg dela tabele završen bez pobednika.

BOD NIJE NIKOME PO VOLJI: Srem i tim iz Deča odigrali jako zanimljiv susret!

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

U okviru 16. kola Sremske lige ekipa Srema (Sremski Mihaljevci) ugostila je sastav Sremca iz Deča. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa šeste pozicije i 27 osvojenih bodova, dok gosti imaju dva boda više i nalaze se na petom mestu u ligi. 

Republika

Oba tima su u ovaj meč ušla u serijama bez poraza, domaći su na broju od šest utakmica, dok su gosti već deset ligaškim mečeva bez poraza. Od samog starta viđena je rastrzana igra oba tima, ne tako lepa za oko. 

Na isteku 15. minuta gosti su preko Jovana Radojčića stigli do vođstva. Igralo se sa dosta prekida po celom terenu, uz mali broj šansi na obe strane za nove promene rezultata. Do kraja prvog dela meča nije bilo novih polazaka sa centra, dok je sudija Petrović pokazao po jedan žuti karton upisan u obe kolone. 

Drugi deo meča počeo je dosta bolje za domaćina, već nakon dva minuta igre preko Žarka Jeličića ekipa Srema stiže do izjednačenja, 1:1. U tim trenucima momentum je bio na njihovoj strani, pa se ubrzo opet zatresla mreža rivala.

Rezervista Dušan Štetić je odličnim udarcem savladao golmana Jovanovića, 2:1, Srem po prvi put vodi na meču, preokret je obradovao sve prisutne domaće navijače. 

Konsolidovali su gosti svoje redove, i nakon kornera na isteku 70. minuta stižu do izjednačenja, 2:2. 

U poslednjih 15-tak minuta utakmica je mogla da ode na jednu, ali i drugu stranu, šansi za promenu rezultata je bilo, ali se susret završio ipak remijem, 2:2. 

Srem (Sremski Mihaljevci) - Sremac (Deč) 2:2 (0:1)

Srem: Knežević, Gambiroža (od 71' Javorac), Bogojević, Matić, Bogdan (od 90' Stefanović), Komazec, Jeličić (od 48' Štetić), Gmizić, Đilas, Kojić (od 90' Ranković), Nović

Sremac: Jovanović, Radojičić, Zakić (od 69' Kovačević), Denković, Simunović, Mirković, Mrkela, Marčeta, Petrović (od 58' Stanić), Radojčić, Janković 

U sledećem kolu u Deč stiže sastav Napretka (Popinci), dok Srem ide na noge lideru na tabeli, ekipi Sloge (Voganj).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading