NOVOBEOGRAĐANI POKORILI ZENIT ARENU: Generalka je uspela - sve je spremno za prvenstvenu trku! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.03.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalna proba uoči nastavka borbe za bodove, bila je uspešna.

NOVOBEOGRAĐANI POKORILI ZENIT ARENU: Generalka je uspela - sve je spremno za prvenstvenu trku! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Blokovi Novi Beograd

Fudbaleri novobeogradskih Blokova u aktuelnoj takmičarskoj godini po prvi put su se našli u borbi za prvenstvene bodove i premijerno jesenje ostvarenje može se u potpunosti smatrati zadovoljavajućim.

 

U okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" Novobeograđani su zabeležili skor od četiri pobede, isto toliko remija i pet poraza, ali je dat nagoveštaj da će srpska prestonica u godinama pred nama dobiti respektabilan kolektiv koji će se zasigurno naći i u daleko višim rangovima takmičenja.

U sklopu priprema za nastavak sezone Blokovi su u generalnoj probi gostovali u Bijeljini gde su se na "Zenit Areni" sastali sa ekipom OFK Zenita, aktuelnim liderom Prve opštinske lige Bijeljina-Istok.

I pored činjenice da su Blokovi u Bijeljinu otputovali znatno oslabljeni usled nemogućnosti nekoliko igrača da nastupe, pružena je korektna partija, koja će uliti samopouzdanje ekipi na psihološkom planu, a svakako se ne može ni prenebregnuti činjenica da će trijumf rezultatom 5:4 dati "vetar u leđa" ekipi uoči nastavka borbe za prvenstvene bodove.

- Prijateljska utakmica:

OFK Zenit (Bijeljina) - Blokovi (Novi Beograd) 4:5

Stadion: "Zenit Arena", Bijeljina

 

Nakon utakmice u Bijieljini Novobeograđani su se putem zvanične Instagram stranice obratili javnosti:

- Pre svega, želimo da se zahvalimo našem bratskom klubu na izvanrednom gostoprimstvu. Dvodnevna ekskurzija u Republici Srpskoj je dodatno pojačala temelje prijateljstva dva tima, ovekovečena poklonima kao uspomenom na početak, nadamo se, duge saradnje. Druženje se nastavilo i po završetku meča ili, bolje reći, nije se prekidalo od našeg dolaska u subotu u Bijeljinu. Braći želimo da ostanu na liderskoj poziciji i ispune zacrtani cilj, a već sada jedva čekamo da na leto ponovimo druženje, ovoga puta na našem terenu.

Kada je reč o nastavku borbe za prvenstvene bodove, ekipa Blokova u dočekuje zemunski 13. maj. Meč je na programu 10. marta sa početkom od 13. časova. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom Novobeođrađana rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading