SREDA ĆE BITI U ZNAKU FUDBALA: Pored stare Karaburme, Ub će biti u fokusu interesovanja - sledi duel koji može da da odgovore na mnoga pitanja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.03.2024

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi duel ekipa koje imaju najbolji skor u poslednja tri prvenstvena susreta.

SREDA ĆE BITI U ZNAKU FUDBALA: Pored stare Karaburme, Ub će biti u fokusu interesovanja - sledi duel koji može da da odgovore na mnoga pitanja!

Foto: FK Mladost GAT

Sreda će biti radna za prvoligaške ekipe, s obzirom da je na programu vanredno 23. kolo, a jedan od najznimljivijih mečeva biće odigran na stadionu "Dragan Džajić" na Ubu gde će domaće Jedinstvo dočekati novosadsku Mladost GAT koja krupnim koracima hita ka opstanku u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Crveno-beli sa Uba u prvih 180 prolećnih minuta zabeležili su dva trijumfa uz napomenu da se njihova mreža niti jednom nije zatresla, dok su "gatovci" nakon iznenađenja u Užicu, tri boda osvojili i na domaćem terenu savladavši verovatno i glavnog konkurenta u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa, ekipu gornjomilanovačkog Metalca.

I pored činjenice da dve ekipe u predstojeći meč ulaze sa različitih strana tabele, izvesno je da će publika na Ubu uživati u fudbalskoj predstavi u kojoj zasigurno kalkulacija neće biti i u kojoj će i jedni i drugi tražiti kompletan plen.

- Prva liga Srbije, 23. kolo:

Jedinstvo (Ub) - Mladost GAT (Novi Sad)

Stadion: "Dragan Džajić", Ub

Datum: Sreda, 6. mart

Početak: 14 časova

Glavni sudija: Aleksandar Vukadinović

Treba samo podsetiti da su jesenas na GAT Areni dva tima odigrala fantastičan meč u kojem su Ubljani slavili rezultatom 4:3 i u kojem je u samom finišu viđena velika drama u kojoj su crveno-beli sa stadiona "Dragan Džajić" ipak uspeli da stignu do vrednih bodova.

 

 

Kada je reč o ostalim mečevima vanredne takmičarske runde, treba napomenuti da će se verovatno najzanimljiviji duel odigrati na Omladinskom stadionu gde će lider na tabeli OFK Beograd dočekati trenutno drugoplasiranu Inđiju Toyo Tires, a ništa manje zanimljivo neće biti i iza juga beogradske Marakane, kao i na stadionima u Leskovcu, Gornjem Milanovcu, Užicu,...

- Parovi 23. kola Prve lige Srbije:

OFK Beograd (Beograd) - Inđija Toyo Tires (Inđija)

RFK Grafičar (Beograd) - Tekstilac (Odžaci)

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) - Kolubara (Lazarevac)

GFK Dubočica (Leskovac) - Radnički (Sremska Mitrovica)

Radnički (Novi Beograd) - Smederevo 1924 (Smederevo)

Jedinstvo (Ub) - Mladost GAT (Novi Sad)

Metalac (Gornji Milanovac) - OFK Vršac (Vršac)

GFK Sloboda (Užice) - Mačva (Šabac)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading