REMI U ZRENJANINU: Radnički i Kabel na prolećnoj premijeri bez golova! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

05.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultat koji sigurno ne može da raduje oba kluba..

REMI U ZRENJANINU: Radnički i Kabel na prolećnoj premijeri bez golova! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

Na prolećnoj premijeri Srpske lige Vojvodina odigran je duel u Zrenjaninu u kojem je domaći Radnički ugostio sastav Kabela iz Novog Sada. Domaći sastav je u meč ušao sa desete pozicije (18 osvojenih bodova), dok su gosti sa devet bodova više bili na deobi trećeg mesta.

Republika

Odlična poseta viđena je proteklog vikenda na stadionu kod "Skrobare" u Zrenjaninu, domaći tim je u velikoj meri izmenio sastav za nastavak prvenstva, pa je publika imala prilike da vidi neki novi "Radnički".

Početno ispitivanje snaga se na ovom susretu odužilo, gotovo da do isteka pola sata igre nije bilo ozbiljnije prilike na obe strane. Do tog perioda sudija Čekičević je pokazao i dva žuta kartona, po jedan na obe strane.

U poslednjih 15-tak minuta prvog poluvremena nešto ofanzivnija igra rezultirala je sa par prilika na obe strane, ali golmani Đekić i Dražić su bili na visini zadatka. 

Nastavak meča protekao je u gotovo istom tempu, prilika nije bilo puno, dok su i one viđene bile "mlake" za golmane. Izmenama na obe strane treneri Levnaić i Penić pokušali su da razmrdaju svoje igrače, ali im to po svemu viđenom nije pošlo za rukom. 

Najozbiljnija prilika za promenu rezultata viđena je nakon greške golmana Kabela, Dražića, međutim rezervista Radić nije uspeo da sprovede loptu u mrežu, nakon loba ista je završila pored stative. 

Radnički (Zrenjanin) - Kabel (Novi Sad) 0:0

Radnički: Đekić, Marković (od 53' Stevanović), Pelemiš, Nikolić (od 63' Arsić), Topić, Mitrović, Karišić, Kovačević, Milanović (od 63' Radić), Provči (od 75' Kosović), Borisavljević

Kabel: Dražić, Trninić (od 47' Novaković), Marjanović, Batos (od 75' Trpčević), Paunović, Serdar, Ilić (od 65' Prvulović), Đurić, Petrović, Apostolovski (od 85' Pivaš), Milisavljević 

U sledećem kolu Kabel dočekuje 1. Maj iz Rume, dok Radnički gostuje Tisi iz Adorjana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading