POLAZNIK PARTIZANOVE FUDBALSKE ŠKOLE: Na putu ka prvoligaškom karavanu priključio se i Stepanović!

Autor:

Sport

19.02.2024

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće trener na slatkim mukama.

POLAZNIK PARTIZANOVE FUDBALSKE ŠKOLE: Na putu ka prvoligaškom karavanu priključio se i Stepanović!

Foto: Privatna arhiva Nikole Stepanovića

Veliki napredak zabeležen je u poslednjih par sezona u redovima GFK Slovena iz Rume, izborene su dve uzastopne promocije u viši rang, a klub je na pragu nove promene lige.

Republika

Zimsku pauzu sastav Slovena provodi na liderskoj poziciji Srpske lige Vojvodine, sa četiri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca. Na proleće će se voditi velika bitka za plasman u viši rang takmičenja, ali tim iz Rume sa "pol pozicije" ulazi u odlučujeće utakmice za odlazak u Prvu ligu Srbije.

Dvadesetdvogodišnji Nikola Stepanović, polaznik Partizanove škole fudbala nakon šest meseci provedenih u Slobodi iz Donjeg Tovarnika menja sredinu, i u nastavku sezone braniće boje kluba iz Rume.

Nikola je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Radnički iz Kragujevca i Pirota, Dinamo iz Pančeva, dok je bio dugogodišnji fudbaler Mačve iz Šapca. Stepanović je proveo i godinu i po dana u Grčkoj, gde je branio boje Ksantija.

Protekle jeseni mladi i perspektivni čuvar mreže je dobijao povremeno priliku u opremi tima iz Donjeg Tovarnika, sa svojim sada već bivšim saigračima je u Vojvođanskoj ligi Jug stigao do plasmana na drugo mesto, koje vodi u baraž za plasman u viši rang.

Dolaskom novog golmana u Borkovačku dolinu, trener će tokom nastavka prvenstva imati odličan izbor na mestu "jedinice", i može se reći da je će biti na slatkim mukama prilikom odabira startnog čuvara mreže. 

Sastav iz Rume se trenutno nalazi u završnim pripremama za nastavak prvenstva koji ih očekuje prvog vikenda meseca marta. Na prolećnoj premijeri Sloven gostuje ekipi Bečeja 1918, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading