DOSTA NOVIH LICA NA PRVOM TRENINGU BEGE: Uprava kluba nije sedela skrštenih ruku tokom zimske pauze!

Autor:

Sport

03.02.2024

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raduje i donacija superligaša koja je stigla u Novi Itebej.

DOSTA NOVIH LICA NA PRVOM TRENINGU BEGE: Uprava kluba nije sedela skrštenih ruku tokom zimske pauze!

Foto: FK Bega Novi Itebej

Već je počeo drugi mesec nove kalendarske godine, praznici su iza nas, bliži se nastavak fudbalske sezone, i klubovi uveliko startuju pripreme.

Republika

Fudbalski klub Bega (Novi Itebej) ove sezone takmiči se u okviru Međuopštinske lige Kikinda-Žitište, nakon jesenjeg dela prvenstva ostvaren je plasman na šesto mesto na tabeli (liga ima deset klubova). Ekipa je od starta sezone u prvenstvu zabeležila učinak od četiri trijumfa, jednog remija i pet poraza, što je obezbedilo bodovni saldo na koti 13.

Forma fudbalera je protekle jeseni bila promenjiva, i to je dovelo do partija po principu toplo-hladno, i plasmana na sredinu tabele. Ove godine klub slavi 80 godina postojanja, i svi će težiti što boljem plasmanu na kraju sezone.

U Novom Itebeju već su počele pripreme, na prvom treningu pojavilo se 18 igrača, od toga je bilo čak deset novajlija. Opremu Bege tokom zimske pauze zadužili su Bojan Avramov, Danijel horvat i Marko Radosav, reč je o bivšim fudbalerima koji su se ponovo aktivirali.

Aleksandar Sabo i Nikola Šebešćan stigli su iz Terekveša, Tibor Kaščik i Robert Čapo nastupali su protekle jeseni za 1. Oktobar iz Srpskog Itebeja. Filip Paunesko branio je boje Proeltera (Međa), Bojan Simić je nosio opremu Budućnosti iz Banatskog Dovra, dok je Miloš Vuletin stigao iz Nemačke, gde je nastupao za Pforzhaim.

Republika

Foto: FK Bega Novi Itebej

Donacija TSC-a

Krajem prošle godine stigla je vredna donacija u vidu opreme i rekvizita za trening iz Bačke Topole, fudbalski klub TSC je prepoznao veliki rad i trud u redovima Bege, i donacijom je potvrđeno je da klub na pravom putu, i da treba da nastavi sa dosadašnjim radom.

Početak drugog dela sezone zakazan je za prvu nedelju aprila, do tada će igrači kroz treninge i prijateljske mečeve brusiti formu, kako bi spremni ušli u nastavak prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading