"NIŽE LIGE" POSETILE FK MILJAKOVAC I JEDNU DAMU: Marina diže formu "radničkoj klasi"!! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Radovanović, bivša reprezentativka u futsalu, a sada kondicioni trener FK Miljakovac.

"NIŽE LIGE" POSETILE FK MILJAKOVAC I JEDNU DAMU: Marina diže formu "radničkoj klasi"!! (VIDEO)

Foto: Republika

Ekipa emisije "Niže lige" na Republici posetila je trening FK Miljakovac i ekipu koja je počela s pripremama pred predstojeći nastavak sezone. Momcima iz "radničke klase" redove upotpunjuje i jedna dama, koja je tu od samog osnivanja kluba, kasnije i ŽFK Miljakovac, a sada i deo stručnog štaba i kondicioni trener momcima.

Marina Radovanović je iz fudbalske porodice, pa ju je sve navodilo na put ka travnatoj površini. Iako je u početku bilo protivljenja, njena porodica je sada najponosnija jer je Marina bila deo reprezentacije u futsalu i branila boje naše zemlje, za šta kaže da joj je definitivno kruna karijere.

Igračku karijeru je započela u rodnom Majdanpeku, a zaigrala je i za FK Kolubara iz Lazarevca i Crvenu zvezdu, iz koje je, kako kaže, otišla s dosta iskustva i afirmisana kao igrač. Iako je želela da prekine karijeru, Miljakovac nije mogla da odbije. Od samog početka je uz klub i momke s kojima je najpre trenirala, a od prvog dana osnivanja ŽFK je u njihovim redovima. Iako mnogima deluje čudno da je jedna dama kondicioni trener muškoj ekipi, Marina kaže da je slušaju i ponosna je na njih. Ipak, planovi su joj da se fokusira na ženski fudbal i podigne ga na viši nivo, odnosno da devojkama pomogne da se afirmišu kao igrači i zajedno s njima ide u nove pobede.

Šta nam je Marina još rekla i kako je izgledala poseta, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja će premijerno biti prikazana večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading