ONI PRVI IZLAZE NA TEREN U 2024. GODINI: Nakon dočeka, svi na stadion - na programu je istinski spektakl koji će imati humanitarni karakter!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.01.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se "bubamara" zakotrlja i u Novoj godini.

ONI PRVI IZLAZE NA TEREN U 2024. GODINI: Nakon dočeka, svi na stadion - na programu je istinski spektakl koji će imati humanitarni karakter!

Foto: FK Mladost Novo Selo

Fudbaleri Mladosti iz Novog Sela drugu sezonu uzastopno takmiče se u okviru Podunavske okružne lige, a jesenji deo šampionata okončali su na devetoj poziciji sa ukupno 16 osvojenih bodova.

 

Plavo-beli su u 15 prvenstvenih mečeva ostvarili skor od četiri pobede, isto toliko remija i sedam poraza, ali se čini da je ostvarenje moglo biti i znatno bolje. Naime, Novoselci su solidno započeli borbu za bodove. Tokom prvih šest prvenstvenih utakmica nisu osetili gorčinu poraza, ali su od početka meseca oktobra ušli u seriju negativnih rezultata, tako da su u preostalih devet mečeva osvojili svega četiri boda.

U nadi da će tokom proleća ekipa pokazati sav svoj potencijal, Mladost će već drugog dana Nove 2024. godine izaći na teren. Naime, u utorak 2. januara sa početkom od 14 časova odigraće se prijateljska utakmica koja će imati humanitarni karakter, a u kojoj će se sastati prvi tim Mladosti, kao i veteranska sekcija kluba iz Novog Sela.

Foto: FK Mladost Novo Selo

PRvi izlaze na terenu u Novoj godini

 

- Prijateljska utakmica:

Mladost (Novo Selo) - Mladost-veterani (Novo Selo)

Stadion: FK Mladost u Novom Selu

Datum: Utorak, 2. januar 2024. godine

Početak: 14 časova

ada je reč o nastavku borbe za bodove, u prolećnoj premijeri ekipa Mladosti u Novom Selu dočekuje Udarnik iz Lozovika koji je prvi deo šampionata okončao na pretposlednjoj 15. poziciji sa svega četiri osvojna boda.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom Novoselaca rezultatom 6:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading