NADAMO SE DA ĆE EPILOG PRIČE BITI POZITIVAN: Ovo niko nije očekivao!

Autor:

Sport

30.12.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika je šteta što se ovo desilo..

NADAMO SE DA ĆE EPILOG PRIČE BITI POZITIVAN: Ovo niko nije očekivao!

Foto: FK Hajduk Kamendol

Izbegao je tim iz Kamendola prošle sezone ispadanja u niži rang "za dlaku", ostao je "jači" za dva boda od Opštinske lige Grocka, ali je situacija u aktuelnom prvenstvu dosta teža. 

Republika

Sastav Hajduka zimsku pauzu u okviru Prve beogradske lige (grupa C) provodi na poslednjoj poziciji na tabeli, bez osvojenih bodova. Osvajač Opštinske lige Grocke za sezonu 21/22 jako je loše ušao u novu sezonu, u prva dva kola ubedljivo je poražen (4:1, 0:4), dok je u trećem kolu pretrpeo minimalni neuspeh od Omladinca iz Rajkovca, konkurenta za opstanak u ligi.

Loša serija rezultata nastavljena je i u drugom delu jesenjeg dela prvenstva, ekipa je bila "blizu" bodova jedino u susretu sa Šumadijom 1962 (Jagnjilo), kada je zabeležen poraz rezultatom 2:1. Veliki posao očekuje upravu kluba tokom zimskog prelaznog roka, ali i igrače od starta prolećnog dela prvenstva.

Pre par sati iz kluba je stigla potvrda nimalo lepe situacije, povodom iste prenosimo saopštenje FK Hajduk (Kamendol):

- Sinoć (29.12.2023) u vremenu između 22:30-00 izvršeno je nasilno otvaranje, tj. obijanje ulaznih vrata na službenim prostorijama kluba u Kamendolu. Odnet je traktor za košenje trave i televizor. Mole se svi meštani sela koji imaju kamere da pogledaju iste, kako bi nam pomogli u pronalasku osobe koja je počinilac ovog dela, hvala! 

Zaista se nadamo se će se krivci za ovaj poduhvat što pre pronaći, da će klub dobiti nazad svoj inventar i da se situacije slične ovoj neće ponavljati u narednom periodu. Veliki broj niželigaških klubova iz sopstvenih resursa finasira samo postojanje sportskog kolektiva, i jako je teško kada se dešavaju nepredviđenje okolnosti slične ovim.

Trenutno je sigurna zona udaljena šest bodova, ništa nije izgubljeno jer je na proleće u opticaju veliki broj bodova, ali će se povodom osvajanja istih i svi ostali klubovi u ligi dobro potruditi.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading