KONSTANTNI RADOVI ZA DALJI NAPREDAK KLUBA: U Miloševcu je započet novi projekat!

Autor:

Sport

27.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za bolji ugođaj svih aktera utakmica.

KONSTANTNI RADOVI ZA DALJI NAPREDAK KLUBA: U Miloševcu je započet novi projekat!

Foto: FK Sloga Miloševac

Vratio se tim iz Miloševca za ovu sezonu u Podunavsku okružnu ligu, gde se uglavnom i takmičio u poslednjih par godina, ali je partijama nedavno završene jeseni doveo u pitanje članstvo za sledeću takmičarsku godinu.

Republika

Sastav Sloge je povratničku sezonu u okružni rang otvorio na odličan način, savladan je Radnik (SP) pred svojim navijačima rezultatom 3:0, ali je do kraja jesenjeg dela prvenstva zabeležen još samo jedan trijumf uz dva remija. Bodovni saldo na koti osam bio je dovoljan za plasman na 14. poziciju na tabeli, prvi tim iznad zone ispadanja ima pet bodova više.

Veliki posao očekuje igrače i upravu na proleće, dok su fudbaleri na odmoru, čelni ljudi kluba sigurno uveliko rade na jačanju igračkog kadra. Broj bodova koji je u opticaju u drugom delu prvenstva daje nadu Slogi da može da se spasi povratka u Opštinsku ligu Velike Plane.

Ovih dana radno je i na stadionu u Miloševcu, uprava pauzu od utakmica konstantno koristi za poboljšanje uslova infrastrukture, pre početka prolećnog dela došlo je do proširenja prostorija, a danas su objavljene nove fotografije po pitanju radova.

Po slikama koje su osvanule na društvenim mrežama kluba može se videti da su u procesu prilagođavanja prostorije koje će služiti za tuširanje fudbalera nakon utakmice. Ovo je samo još jedan dokaz da se u Miloševcu vredno radi, i da nešto slabiji rezultati na terenu nisu doprineli da se odustane od nekih daljih planova.

Prolećni deo prvenstva Sloga otvara na gostovanju Radniku iz Smederevske Palanke, jednom od konkurenata za opstanak, i rezultat tog meča će dosta značiti na polju samopouzdanja za dalji tok prvenstva.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading