OGROMAN PROJEKAT U VELIKOJ MOŠTANICI: Veliki dan za klub i veliki pomak za budućnost!

Autor:

Sport

20.12.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda je vreme da klub na leto napreduje i po pitanju lige u kojoj se takmiči?

OGROMAN PROJEKAT U VELIKOJ MOŠTANICI: Veliki dan za klub i veliki pomak za budućnost!

Foto: FK Velika Moštanica

Tim iz Velike Moštanice poslednjih pet sezona član je Međuopštinske lige Beograd (grupa A), gde nastupa sa velikim uspehom. Ekipe je dve godine uspela da stigne do titule jesenjeg prvaka, ali je na kraju prvenstva ostajala bez najvišeg plasmana.

Republika

Slična situacija, barem posle prvog dela prvenstva je i u aktuelnoj takmičarskoj godini, Velika Moštanica zimsku pauzu provodi na deobi prve pozicije na tabeli, sa 32 osvojena boda, isto toliko ima i Sinđelić 2012 (Ugrinovci). Ekipa je u dosadašnjem toku prvenstva zabeležila deset trijumfa, dva remija i jedan poraz, uz gol razliku 33:8. Po broju primljenih golova, klub je poneo epitet najbolje odbrane u ligi.

Uprava kluba ne sedi skrštenih ruku, iako je na programu zimska pauza, čelni ljudi Velike Moštanice rade na svim poljima kako bi unapredili klub. Ovih dana postavljeni su stubovi za osvetljavanje stadiona, neki plan za budućnost jeste da se već na proleće igraju mečevi u večernjim terminima. Ova novina svakako predstavlja veliki pomak koji će neprocenjivo značiti za predstojeće godine, koje će klub provesti, barem se svi tamo nadaju, u višim rangovima takmičenja.

Republika

Foto: FK Velika Moštanica

Složno do konačnog cilja

Što se tiče ostalih poslova oko i unutar kluba, trener Mijailović se nada da će se ekipa održati u samom vrhu tabele, i da će ovoga puta uspeti da nadmaši pređašne rezultate, i da se plasira u viši rang takmičenja. Igrački kadar je dobro oformljen, ali se u toku predstojećeg zimskog prelaznog roka očekuju "bombastični" transferi, koji će dodatno podići kvalitet tima.

Trenutno se Velika Moštanica nalazi na pola puta, glavni cilj za zimsku pauzu jeste da se održi forma igrača, i da se ne ispadne iz ritma, koji je krasio tim tokom jesenjeg dela prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading