SVI SU ZADOVOLJNI REZULTATIMA: Poruka je jednoglasna - "Nema nazad, ali zato napred može"!

Autor:

Sport

20.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od boljih polusezona je iza sportskog kolektiva iz Leskovca.

SVI SU ZADOVOLJNI REZULTATIMA: Poruka je jednoglasna - "Nema nazad, ali zato napred može"!

Foto: Facebook.com/printscreen

Fudbalski klub Lemind 1953 vratio se nakon osam godina prošle sezone u Jablaničku okružnu ligu, i u istoj je uspeo da se održi i za aktuelno prvenstvo.

Republika

Sastav iz Leskovca zimsku pauzu provodi na sedmoj poziciji, sa 27 osvojenih bodova, što je 20 manje u odnosu na lidera i jesenjeg prvaka, tim Donje Lomnice. Fudbaleri Leminda zabeležili su učinak od osam trijumfa, tri remija i šest poraza, i to je jedan od boljih rezultata kluba u okružnom rangu takmičenja. 

Dve trećine bodovnog salda ekipa je zabeležila pred domaćom publikom, gde je tokom jesenjeg dela bila na skoru 6-0-2, tom prilikom zabeležena je i gol razlika koja iznosi 25:7. Na gostovanjima situacije je nešto slabija, ali nije ni tu loš učinak, devet bodova je upisao Lemind van svog terena (2-3-4), uz gol razliku 11:16.

Republika

Foto: FK Lemind 1953

Ilustracija jesenjeg dela Leminda

Po napadačkom arsenalu ekipa se nalazi na devetom mestu sa 36 postignutih golova, dok je na listi odbrana na petoj poziciji, njihov golman je loptu iz mreže vadio u 23 navrata. Kada je reč o listi strelaca, istu predvode Lazar Mitić i Lazar Todorović sa po sedam pogodaka, Nikola Janković i Nikola stamenković su postigli po jedan manje, dok TOP 5 strelaca Leminda  zatvara Bogdan Tometić, koji je svoje ime upisao četiri puta.

Kako se može čuti po informacijama iz kluba, zabeležen je solidan rezultat, iako je mogao biti bolji, ali niko ne očajava, o prošlosti ne treba raspravljati, ali je zato budućnost ispred nas, i treba gledati samo napred. Tokom jesenjeg dela svi su sebi, ali i drugima pokazali i dokazali da mogu "igrati fudbal", i igre na proleće mogu biti samo bolje u odnosu na prethodni period.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading