FENOMENALNA POLUSEZONA JE IZA CELOG KLUBA: Mlađani Čolović se sigurno već nalazi u tefterima mnogih skauta!

Autor:

Sport

19.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda je vreme da mladi fudbaler "unovči" svoje golove?!

FENOMENALNA POLUSEZONA JE IZA CELOG KLUBA: Mlađani Čolović se sigurno već nalazi u tefterima mnogih skauta!

Foto: Shutterstock

Dugogodišnji učesnik Šumadijske okružne lige, ukoliko se pogleda prošla sezona, beleži i više nego dobre rezultate u aktulenom prvenstvu.

Republika

Sastav Banje zimsku pauzu provodi na četvrtoj poziciji sa 26 osvojenih bodova. Učinak od osam trijumfa, dva remija i pet poraza bio je dovoljan za zaostatak za liderom u iznosu od devet bodova. Na domaćem terenu ekipa ima maksimalnih 7/7, ali su rezultati na gostovanjima uticali da se tim ne plasira u sam vrh lige.

Što se tiče broja postignutih golova, ekipa Banje ima peti najbolji napad u ligi sa 32 pogodaka, ali isti broj lopti je završio i u njihovoj mreži tokom jesenjih 15 mečeva, što ih svrstava u TOP 3 najslabijih odbrana u prvenstvu.

Listu strelaca predvode Marko Čolović i Ivan Milošević sa po deset golova, Đorđe Mihajlović i Milan Radovanović su mrežu rivala tresli po tri puta, Milovan Pavlović je to učinio u jednoj situaciji manje. Po jednom su svoje ime na semaforu imali prilike da vide Milovan Pavlović, Aleksa Turković, Danijel Dimitrijević, Ilija Jovičić i Luka Vasiljević. 

Što se tiče liste broja ključnih dodavanja, i nju takođe predvode najbolji strelci ekipe, Čolović i Milošević sa po osam asistencija, Dimitrijević je tri puta bio u toj ulozi, dok su lazarević i Radovanović to učinili jedan put manje. Pavlović, Turković, Vasiljevič, Drobnjak, Vukić i Mihailović su u jednoj situaciji "usrećili" saigrača dodavnjem koje je prethodilo pogotku.

Čolović sa svoje 22 godine pruža odlične partije ove sezone, ovo je njegova četvrta godina u klubu, i odličnim partijama će možda "naterati" klubove iz jačeg ranga da se obrate ponudom na njegovu adresu. Sa druge strane, Milošević je dosta iskusniji i stariji (36 godina), i on je dugogodišnji član fudbalskog kluba Banja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading