JEŽEVICA SIGURNA NA LUŽNIKIARENI: Fudbaleri Omladinca nisu uspeli ozbiljnije da zaprete novom lideru na tabeli!

Autor:

Sport

04.12.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan ulazak u meč gostujućeg tima u velikoj meri uticao je na krajnji ishod.

JEŽEVICA SIGURNA NA LUŽNIKIARENI: Fudbaleri Omladinca nisu uspeli ozbiljnije da zaprete novom lideru na tabeli!

Foto: FK Omladinac Zdravčići

U okviru 15. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Omladinca (Zdravčići) ugostila je sastav Ježevice iz Velike Ježevice, domaći tim je u ovaj meč ušao sa devete pozicije, dok su gosti bili tik iznad aktuelnog lidera, sa dva boda zaostatka za njim.

Republika

Po veoma hladnom i snežnom vremenu odigrana je utakmica u kojoj su gosti od prvog minuta kontrolisali igru, i nisu dozvoljavali domaćinu da se razigra. Već posle šest minuta igre Saša Filipović doveo je Ježevicu u vođstvo, isti fudbaler je na isteku 14. minuta duplirao prednost svog tima, 2:0.

Stali su malo na loptu gosti nakon dva brza gola i vođstva, domaći su bili u delimičnom šoku, i bilo je potrebno određeno vreme da konsoliduju svoje redove i da pokušaju da odgovore na napade rivala. Do kraja prvog poluvremena nove promene rezultata nije bilo.

Drugo poluvreme počelo je odlično za goste, posle samo dva minuta igre Bojan Šmakić uvećava prednost na 3:0, ali samo dva minuta kasnije njegov tim ostaje sa deset igrača u polju. Dva žuta kartona u istom prekidu zaradio je Vukašin Pešić.

Republika

Foto: FK Omladinac Zdravčići

Teren u Zdravčićima

Imali su domaći brojčanu nadmoć, ali je to trajalo jako kratko, u 53. minutu Milenko Krečković takođe dobija drugi žuti karton, prvi je bio u prvom poluvremenu, broj igrača na terenu se izjednačava.

Uspeli su fudbaleri Omladinca da postignu prvi njihov gol na meču, u 70. minutu Marko Janković se upisao u listu strelaca, ali je pitanje pobednika rešeno na isteku 84. minuta kada je rezervista iz redova Ježevice, Nikola Demirović  zatresao mrežu golmana Ivanovića za konačnih 4:1.

Omladinac (Zdravčići) - Ježevica 1:4 (0:2)

Omladinac: Ivanović, M. Krečković, Marić, Cvijetić, Jovanović (od 63' Andrić), Nikolić, Janković, Kovačević, F. Krečković, Aleksić, Ilić

Ježevica: Nestorović, Krejović (od 90' Mijatović), Đorđević, Raković, Brašnjević, Šmakić (od 85' Đurović), Pešić, Šerfezi, Filipović, Dragutinović (od 46' Demirović), Vukotić (od 84' Živković) 

Ukoliko vremenski uslovi dozvole, predstojećeg vikenda u planu je da se odigraju mečevi 14. odloženog kola, tada će Ježevica dočekati Prvi partizan, dok će Omladinac gostovati Višesavi iz Bajine Bašte.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading