UPRAŽNJENO MESTO NA KLUPI JE BRZO POPUNJENO: Tim iz Hajdukova je obnovio saradnju sa bivšim trenerom i nekadašnjim igračem!

Autor:

Sport

04.12.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato lice stiže na mesto šefa stručnog štaba Vinogradara.

UPRAŽNJENO MESTO NA KLUPI JE BRZO POPUNJENO: Tim iz Hajdukova je obnovio saradnju sa bivšim trenerom i nekadašnjim igračem!

Foto: facebook.com/printscreen/FK Vinogradar Hajdukovo

Stigla je ekipa Vinogradara iz Hajdukova u proteklih šest meseci do pehara Kupa GFS Subotica, kada je u finali savladan Udarnik iz Višnjevca nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (4:3), ali su ligaški rezultati slabi, što je dovelo do promene trenera.

Republika

U toku jučerašnjeg dana smo pisali da uprava odlučila da je ekipi potrebano osveženje, i došlo je do rastanka sa dotadašnjim trenerom, Saletom Anutovićem. Tada smo napomenuli da čelni ljudi kluba vode pregovore sa njegovim naslednikom, i da se uskoro očekuje promocija novog šefa stručnog štaba, što se i desilo.

Jovica Čučković (50) započeće na proleće svoj drugi mandat na klupi Vinogradara, on je ekipu već predvodio od 2013. do 2016. godine. U tom periodu uspeo je da osvoji Subotičku opštinsku ligu 2015. godine, kada je zabeležen učinak od 20 trijumfa, uz četiri remija i isto toliko poraza.

 

 

Pored vođenja igračkog kadra, sada već po drugi put, Čučković je i nosio dres Vinogradara kada se takmičio u Vojvođanskoj ligi. U karijeri se još trenerskim poslom bavio i u Elektrovojvodini gde je proveo celu jednu sezonu.

Rezultati u PFl-u nisu sjajni, tim iz Hajdukova zimsku pauzu će provesti na poslednjem mestu na tabeli, i iz tog razloga je uprava odlučila da je vreme za "šok terapiju". Pored promene trenera, očekuje se da klub bude aktivan i na tržištu, kako bi se igrački kadar ojačao za prolećne borbe za početak za opstanak, a kasnije se svi nadaju i za plasman u sredinu tabele.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading