PISU SA KLUPE "OHALDIO" NOVOSAĐANE: Imao je sastav Novog Sada dva gola prednosti, ali su gosti u nadoknadi vremena stigli do boda! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

22.11.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo poluvreme je pripalo domaćinu, drugo gostima.

PISU SA KLUPE "OHALDIO" NOVOSAĐANE: Imao je sastav Novog Sada dva gola prednosti, ali su gosti u nadoknadi vremena stigli do boda! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

Danas u odigrani mečevi odloženog devetog kola Prve lige Srbije, jedan od njih igran je na stadionu u Čelarevu gde je ekipa RFK Novi Sad 1929 ugostila sastav Radničkog iz Sremske Mitrovice. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pretposlednje pozicije na tabeli i 12 osvojenih bodova, dok su gosti sa deset bodova više držali deveto mesto u ligi.

Republika

Vremenski uslovi nisu išli na ruku igračima oba tima, pored toga, sam radni dan je uticao da na stadionu ČSK-a bude oko 50-tak navijača. Bio je potreban određen period fudbalerima da se prilagode na uslove, borba se uglavnom vodila na sredini terena sa dosta prekida.

Prvi pogodak viđen je na isteku 31. minuta kada je mladi Luka Serdar savladao golmana Ostojića, 1:0 za RFK Novi Sad. Pred sam odlazak na odmor još jedan pogodak u mreži Radničkog, u strelce se upisao takođe mladi fudbaler iz redovima domaćina, Msanga Alphonso, 2:0. 

Velika borba tokom prvih 45 minuta rezultirala je sa čak pet žutih kartona, podeljenih u odnosu 4:1. Za vreme pauze između dva poluvremena trener gostiju, Goran Janković izvršio je tri promene u svom timu, i po svemu viđenom pogodio je sa njima.

Bacili su gosti sve karte na napad, dok su se domaći pretežno orijentisali da sačuvaju svoju prednost, prepustili su rivali posed i čekali su svoju priliku. Na isteku 76. minuta marko Prijević smanjio je zaostatak tima iz Sremske Mitrovice, 2:1. 

Kada su mnogi isčekali poslednji sudijski zvižduk Miroslava Miletića, "javlja" se rezervista Obuja Pius u redovima Radničkog, koji šalje loptu iza leđa golmanu Vuklišu, za ispostaviće se konačnih 2:2. 

RFK Novi Sad 1929 - Radnički (Sremska Mitrovica) 2:2 (2:0)

RFK Novi Sad: Vukliš, Varga, Krstić, Čolić (od 84' Vlalukin), Rac, Furtula, Serdar (od 75' Vrekić), Mitrović (od 73' Blagojević), Jevremović (od 75' Ilić), Msansa, Rađen

Radnički: Ostojić, Miodragović (od 46' Srbijanac), Ivić, Gajić (od 46' Đukanović), Stefanović (od 68' Petrović), Ivković, Prijević, Mitrović, Cvetković (od 46' Ilić), Mićić (od 68' Pius), Isailović

Propustio je tim iz Novog Sada da upiše četvrtu ligašku pobedu, novu priliku za to će imati predstojećeg vikenda kada dočekuje Dubočicu, dok u Sremsku Mitrovicu stiže Mačva iz Šabca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading