"PERUN" ZA VELIKI PREOKRET U POSLEDNJIM TRENUCIMA MEČA: Sastav Čoke je poveo na startu susreta, ali su gosti uspeli da stignu do celog plena!

Autor:

Sport

22.11.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dame i gospodo, Nikola Peruničić čovek odluke za Srbobran.

"PERUN" ZA VELIKI PREOKRET U POSLEDNJIM TRENUCIMA MEČA: Sastav Čoke je poveo na startu susreta, ali su gosti uspeli da stignu do celog plena!

Foto: FK Srbobran

U okviru 15. kola Područne fudbalske lige Subotice ekipa Čoke ugostila je sastav Srbobrana. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa treće pozicije i 29 osvojenih bodova, dok su gosti imali jedan manje i bili su odmah ispod na tabeli.

Republika

Odličan meč viđen je na stadionu fudbalskog kluba Čoka, derbi kola okupio je oko 120 navijača, domaći tim je bolje ušao i meč i već posle samo šest minuta igre se zatresla mreža Srbobrana. Marko Fodor uspeo je da pošalje loptu iza leđa golmanu Ađanskom, 1:0 za Čoku.

Nastavak meča pružio je publici uglavnom borbu na sredini terena, gosti su rano primili gol i bio im je potreban određen period stabilizacije, domaći su poveli, i nisu imali potrebe da igraju sa prevelikim rizikom. Na desetominutno odmor otišlo se minimalnom prednošću Čoke. 

Za vreme pauze izvršena je jedna izmena u redovima gostujućeg tima, igra Srbobrana je bila bolja od starta nastavka, ali su posle desetak minuta ostali sa deset igrača u polju. Direktan crveni karton zaradio je Siniša Željić, dok je domaćina zadesio peh, povredio se golman Čanadi i na njegovo mesto ušao je rezervista, Militarov.

Republika

Foto: FK Srbobran

Peruničić spasio Srbobran

Borili su se gosti, i pored toga što su imali igrača manje, velika doza požrtvovanja i trčanja nije dopustila rivalu da novim pogotkom u velikoj meri reši pitanje pobednika. Kada su mnogi mislili da će se meč završiti minimalnim trijumfmom Čoke, dešava se veliki preokret.

Nikola Peruničić u 87. minutu postiže gol za izjedančenje i veliku radost gostujućih navijača i igrača, samo par minuta kasnije Peruničić šalje loptu iza leđa golmana Militarova, 2:1 za Srbobran, erupcija oduševljenja svih prisutnih pristalica za goste.

Čoka - Srbobran 1:2 (1:0)

Čoka: Čanadi (od 55' Militarov), Zeković, Glišić (od 66' Pantelin), Al Sadi, Fodor (od 85' Mijić), Vuletić, Šarkezi, Galešev, Balint, Đuza, Piri

Srbobran: Ađanski, Kenji, Zeljić, Radojković, Divjaković (od 46' Andesilić), Grbić, Peruničić, Jelić, Filipović (od 78' Šijačić), Kočiš, Komlenić

Nikola Peruničić, heroj Srbobrana je nakon meča za klupski profil izjavio:

- Odigrali smo jednu veoma tešku utakmicu, sa odličnom ekipom Čoke. Rano smo primili gol, ali smo uspeli da se konsolidujemo u nastavku i sa igračem manje, u završnici odnesemo čitav plen. Čestitamo bih ekipi Čoke na fer i korektnoj igri, želim im sreću u nastavku prvenstva. Na kraju, čestitao bih mojoj ekipi na borbi i zasluženoj pobedi, napred Srbobran! 

Ovim trijumfom Srbobran je stigao do treće pozicije, gde će provesti zimsku pauzu, dok će Čoka u prolećni deo prvenstva ući sa četvrtog mesta u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading