HET-TRIK PAVLOVIĆA ZA NASTAVAK ŠAMPIONSKOG SNA: Morava "zimuje" odmah iza lidera na tabeli!

Autor:

Sport

21.11.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Zvezde su sa dva crvena kartona "pomogli" rivalu da dođe do trijumfa.

HET-TRIK PAVLOVIĆA ZA NASTAVAK ŠAMPIONSKOG SNA: Morava "zimuje" odmah iza lidera na tabeli!

Foto: FK Morava Mrsać

U okviru 13. kola Raške okružne lige ekipa Zvezde (Čukojevci) ugostila je sastav Morave iz Mrsaća, domaći tim je u ovaj meč ušao sa pretposlednje pozicije na tabeli, dok su gosti bili na deobi četvrtog mesta u ligi.

Republika

Znala je ekipa Morave od prvog minuta šta želi na terenu, i s tim u vezi su krenuli u ofanzivu ka golu rivala. Domaći tim se uglavnom branio, i svoju šansu je čekao iz brzih promena poseda.Opsedali su gosti gol rivala, pokušavali su iz poseda da kreiraju izglednu priliku za promenu rezultata, ali im to nije polazilo za nogom.

Nakon prvih 45 minuta golova nije bilo, posao gostima u nastavku "olakšao" je Nemanja Popadić koji je pred kraj poluvremena zaradio dva žuta kartona u kratkom vremenskom razmaku.

Brojčanu nadmoć koristili su fudbaleri Morave na pravi način, dok su se domaći fudbaleri kako je vreme odmicalo umarali, i bili su sve nervozniji. U 63. minutu najbolji strelac lige, Lazar Pavlović doneo je prednost svom timu, 1:0 za sastav iz Mrsaća.

Par minuta kasnije, novi crveni karton, opet u redovima domaćina, dva žuta kartona u istom trenutku dobio je Aleksandar koturović, Zvezda ostaje sa devet igrača u polju. U narednih desetak minuta gosti su rešili pitanje pobednika, Pavlović je sa dva gola overio svoj het-trik i time je postavio konačan rezultat meča na 3:0.

Zvezda (Čukojevci) - Morava (Mrsać) 0:3 (0:0)

Zvezda: Jovanović, A. Virijević, Petrović, Popadić, Koturović, Miletić, L. Virijević, Velimirović, Milanović, Janjić, Ćurčić

Morava: Jerotijević (od 46' M. Kosovac), Milosavić, Čolović, Baltič (od 64' Dabižiljević), Jablanović (od 77' Simović), Pavlović, Mijailović (od 64' Mijović), Ž. Kosovac, Radibratović, Arsenijević, Pavlović

Nakon ovog rezultata, Morava će zimsku pauzu provesti na deobi druge pozicije na tabeli, sa dva boda zaostaka za liderom, dok će Zvezda biti na poslednjem mestu.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading