U MIHAJLOVCU SE KUJE TITULA: "Kamiondžije" nemaju prava na kiks - tri boda su imperativ!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.11.2023

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti nemaju dilemu. Sa gostovanja se moraju vratiti kompletnog plena.

U MIHAJLOVCU SE KUJE TITULA: "Kamiondžije" nemaju prava na kiks - tri boda su imperativ!

Foto: OFK Mihajlovac

Nastavlja se trka u dvoje kada je u pitanju zapadna grupa srpskoligaškog karavana.

 

U subotu 11. novembra, u derbiju 14. runde zapadne grupe srpskoligaškog karavana, ekipa čačanskog Borca 1926 ubedljivo je savladala jednog od kandidata za najviši plasman, ekipu Loznice, čime su popularne "zebre" barem na 24 časa preuzele lidersku poziciju.

Sve oči fudbalske javnosti u nedelju će biti usmerene ka Mihajlovcu gde će domaći sastav ugostiti ekipu FAP Priboja u meču u kojem gosti nemaju pravo na kiks ukoliko žele da prvi deo šampionata okončaju na liderskoj poziciji i u prolećne borbe uđu sa bodovnom prednošću, makar on bila i minimalna.

Pribojci se nalaze u seriji od pet uzastopnih trijumfa, a pobednički niz su započeli prvog oktobarskog vikenda kada su na svom stadionu kraj Lima savladali rezultatom 3:1 najvećeg i čini se jedinog konkurenta u borbi za šampionski pehar.

Sa druge strane ekipa OFK Mihajlovca nalazi se u nezavidnom položaju. U 12 prvenstvenih mečeva uspeli su da prikupe svega devet bodova, ali u poslednja dva prvenstvena kola zabeležili su trijumf u duelu Sloge iz Požege (2:1) i remi u Požarevcu protvi Mladgo radnika 1926 (1:1) što im svakako daje za pravo da se nadaju i senzaciji u meču protiv izrazitog favorita.

Republika

Foto: FK FAP Priboj

"Kamiondžije" su spremne za novo slavlje

 

- Srpska liga Zapad, 13. kolo:

OFK Mihajlovac (Mihajlovac) - FAP (Priboj)

Stadion: u Mihajlovcu

Datum: Nedelja, 12. novembar

Početak: 13 časova

Nakon gostovanja u Mihajlovcu, pred "kamiondžijama" su još dva iskušenja uoči odlaska na zimski odmor. Prvo će FAP u Priboju ugostiti Slogu iz Požege, a svi u gradu na obali Lima se nadaju da će jesenju titulu proslaviti proslaviti poslednjeg novembarskog vikenda kada će u Požarevcu odmeriti snage sa ekipom Mladog radnika 1926.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading