ZNAČAJNA POMOĆ JE STIGLA: Potpredsednik FSS-a posetio Stare Banovce i Dunavu donirao vrednu sportsku opremu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.11.2023

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući rad kluba biće znatno olakšan.

ZNAČAJNA POMOĆ JE STIGLA: Potpredsednik FSS-a posetio Stare Banovce i Dunavu donirao vrednu sportsku opremu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Fudbaleri Dunava iz Starih Banovaca već tri sezone u kontinuitetu takmiče se u okviru Vojvođanske lige Jug, a svi u mestu nadomak Beograda, nadaju se da će ekipa u godinama pred nama ponovo postati deo trećeligaškog karavana u kojem su poslednji put vodili bitke za bodove u sezoni 2020/21.

 

U ovom momentu Dunav zauzima poziciju u sredini tabele, ali će u narednom periodu, zahvaljujući pomoći Fudbalskog saveza Srbije, imati daleko lakše uslove za rad i ostvarenje željenih rezultata.

Naime, potpredsednik srpske fudbalske krovne organizacije Branislav Nedimoviić posetio je ekipu Dunava i tom prilikom donirao opremu za trening, kao i šest novih lopti. 

Istaknutog fudbalskog radnika koji je prisustvovao i treningu mlađih klupskih kategorija,  dočekao i je predsednika opštine Stara Pazova Đorđa Radinovića, a tom prilikom plavo-beli su Nedimoviću uručili prigodne poklone sa amblemima kluba.

 

Da podsetimo, ekipu Dunava ovog vikenda očekuje gostovanje u Temerinu, ekipi Sloge, da bi naredne nedelje u poslednjem jesenjem kolu dočekali u Starim Banovcima Radnički iz Šida, nakon čega se i spušta zavesa na takmičenje u Vojvođanskoj ligi Jug u 2023. godini.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading