TUREKOVAC TRAŽI TRIJUMF NA ZATVARANJU POLUSEZONE: Ekipa Mladosti iz Kutleša je i dalje u periodu adaptacije i selekcije!

Autor:

Sport

11.11.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako Navalin iznenadi lidera, može doći i do smene na vrhu tabele.

TUREKOVAC TRAŽI TRIJUMF NA ZATVARANJU POLUSEZONE: Ekipa Mladosti iz Kutleša je i dalje u periodu adaptacije i selekcije!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru devetog kola Gradske lige Leskovac ekipa Mladosti iz Kutleša ugostiće sastav Turekovca, utakmica se igra u nedelju, 12. novembra od 11 časova.

Republika

Nedeljni domaćin je nakon nekoliko godina opet aktivan klub, trenutno prolaze fazu uigravanja i kreiranja tima, pa pozicija koju zauzima na tabeli nije pravo merilo njihovog kvaliteta. Mladost se sa šest osvojenih bodova nalazi na deobi sedmog mesta na tabeli. Prve bodove ove sezone ekipa je upisala u šestom, odnosno sedmom kolu kada je savladano Gornje Sinkove (3:2), odnosno Todorovce, tada je meč službenim rezultatom pripisan momcima iz Kutleša.

Sastav iz Kutleša je nakon ponovnog formiranja trenutno u procesu selekcije igračkog kadra, cilj za ovu sezonu jeste da se vidi sa čime klub raspolaže, i šta sve može da se uradi tokom predstojećeg zimskog, odnosno i letnjeg prelaznog roka, kako bi se ekipa naredne sezone što bolje pozicionirala.

Republika

Foto: FK Turekovac

Najavni poster

Predstojeći rival Mladosti, sastav sa stadiona "Lotrin Gaj" je ove sezone istakao kandidaturu za najviši plasman, i trenutno je pored novoformiranog kluba Građanski 2023, koji drži prvu poziciju, tim koji je najozbiljniji izazivač za to mesto. Turekovac je sa 17 bodova na dva boda zaostatka za liderom, ali će na proleće pred svojim navijačima ugostiti verovatno jesenjeg prvaka, što je će biti određen vid prednosti.

Može se tim Aleksandra Kirova nadati tituli jesenjeg prvaka, jer aktuelnog lidera ne očekuje ni malo lako gostovanje Navalinu, ali u klubu su svi svesni da treba da gledaju samo i isključivo svoje rezultate i mečeve, i fokus je na svakom sledećem rivalu. 

Mladost (Kutleš) - Turekovac

Nedelja, 12. novembar od 11 časova

Teren u Kutlešu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading