SLOGA ČEKA "NOVU RECKU": Tim iz Zubinog Potoka na gostovanje lideru stiže bez bele zastave!

Autor:

Sport

10.11.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevčani idu ka ekspresnom povratku u Srpsku ligu.

SLOGA ČEKA "NOVU RECKU": Tim iz Zubinog Potoka na gostovanje lideru stiže bez bele zastave!

Foto: FK Sloga Kraljevo

U okviru 13. kola Šumadijsko-raške zone ekipa Sloge iz Kraljeva ugostiće sastav Mokre Gore iz Zubinog Potoka, utakmica je zakazana za subotu, 11. novembar sa početkom od 13 časova.

Republika

Domaćin sutrašnjeg duela je u sezoni 20/21 bio član Prve lige Srbije, nakon toga je dve godine proveo u srpskoligaškom društvu, da bi aktuelnu takmičarsku sezonu započeo u zonskom rangu takmičenja, ali sa odličnim šansama za ekspresnim povratkom u viši rang. Trenutno se Sloga sa 33 osvojena boda nalazi na prvoj poziciji na tabeli, sa sedam bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Nakon poraza pred svojim navijačima na otvaranju sezonu od Budućnosti iz Konareva (2:1), Sloga je vezala 11 trijumfa i uspela je da napravi i solidnu bodovnu prednost u odnosu na prve pratioce. Cilj za ovu godinu je svima u Kraljevu jasan, a to je povratak u viši rang i dalji napredak kluba na svim poljima.

Republika

Foto: FK Sloga Kraljevo

Stadion u Kraljevu

U Kraljevu će sutra gostovati tim iz Zubinog Potoka, koji je nakon nekoliko sezona u srpskoligaškom društvu, trenutno već četiri godine član zonskog ranga, u kojem obično završava na sredini tabele. Trenutno se Mokra Gora sa 14 osvojenih bodova nalazi na osmoj poziciji u ligi, i po stanju u prvenstvu, to je "plej-aut zona".

Cilj Mokre gore je svakako plasman u gornju polovinu tabele, gde će se izbeći borba za opstanak, ali je start prvenstva, i tri vezana poraza nešto što je poremetilo uvodne planove, međutim sada se beleže dosta bolji rezultati, i bodovni saldo "raste" iz nedelje u nedelju.

Prvi ligaški okršaj ove sezone pripao je Slogi rezultatom 2:0, i tada je tim iz Kraljeva uspeo da slavi na gostovanju.

 

 

Pre sutrašnjeg prvenstvenog meča Sloge, na našem youtube kanalu večeras od 20 časova možete pogledati premijeru emisije koju je odradila naša ekipe Nižih liga na Republici.rs.

Sloga (Kraljevo) - Mokra Gora (Zubin Potok)

Subota, 11. novembar od 13 časova

Teren u Kraljevu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading