BORBA ZA JESENJEG VICEŠAMPIONA: Stražilovo i Titel žele da zimsku pauzu provedu sa što manjim zaostatkom za liderom!

Autor:

Sport

10.11.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi kola u Sremskim Karlovcima.

BORBA ZA JESENJEG VICEŠAMPIONA: Stražilovo i Titel žele da zimsku pauzu provedu sa što manjim zaostatkom za liderom!

Foto: FK Stražilovo Sremski Karlovci

U okviru 14. kola Druge novosadske lige ekipa Stražilova (Sremski Karlovci) ugostiće sastav Titela, utakmica je zakazana za subotu, 11. novembar od 13 časova.

Republika

Meč koji će se najviše pratiti predstojećeg vikenda u okviru Druge novosadske lige je sigurno u Sremskim Karlovcima, duel dva tima koji dele drugu poziciju na tabeli i koji su trenutno najbliži izazivači aktuelnom lideru, Borcu sa Klise. Stražilovo i Titel sa po 27 osvojenih bodova drže drugo mesto, dok je prvoplasirani tim na sedam bodova više.

Domaćin subotnjeg meča je pred svojim navijačima na šest ligaških utakmica zabeležio četiri trijumfa, uz po jedan remi i poraz. Ceo plen sa stadiona u Sremskim Karlovcima odneo je Železničar, dok je jedan bod uspeo da ubeleži Hajduk (Gardinovci). Sa druge strane ekipa Titela ima identičan učinak na gostovanjima, baš kao i njihov predstojeći rival na svom terenu, 13 osvojenih bodova.

Republika

Foto: FK Titel

Najavni poster

Pred gostovanje Stražilovu, iskusni defanzivan Titela, Ivan Paunić je za naš portal poručio:

- Očekuje nas vrlo teška utakmica, protiv veoma dobrog protivnika, jedno od najtežih gostovanja ove godine. Ovaj meč poneće epitet derbija, iz razloga jer ekipa iz Karlovaca i mi imamo isto osvojenih bodova, i borimo se za sam vrh tabele. Ekipa iz Karlovaca ima više postignutih golova, a mi manje primljenih, očekujem jednu vrlo lepu i neizvesnu utakmicu. Nadamo se da nam vremenski uslovi neće otežati da dođemo do nova tri boda, prilagodićemo se na sve faktore sutrašnje utakmice, borićemo se do samog kraja i poslednjeg atoma snage verujem u moje saigrače i šefa Radivojevića. Ovim putem pozivam sve ljude,dobre volje da pođu put Sremskih Karlovaca sa nama sutra i da zabeležimo novu pobedu svi zajedno! 

Po trenutnoj formi, sastav iz Stražilova je u boljoj poziciji jer imaju aktivnu seriju od četiri vezana trijumfa, dok je tim iz Titela nakon remija sa liderom, upisao poraz na gostovanju Miletiću iz Mošorina, povratak na pobedničke staze ostvarili su proteklog vikenda protiv Tatre iz Kisača (3:2).

Stražilovo (Sremski Karlovci) - Titel

Subota, 11. novembar od 13 časova

Stradion u Sremskim Karlovcima

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading